Decàleg per una fiscalitat justa davant les eleccions del 14F


Foto

Des de la Plataforma per una Fiscalitat Justa, de la qual CCOO de Catalunya forma part, hem creat un díptic especial per a les eleccions del 14-F amb diverses propostes fiscals.

Sense ajustos fiscals, les polítiques d'expansió econòmica es traslladaran completament al deute i ens deixaran en una situació molt delicada per refinançar... Calen també solucions fiscals... I amb urgència...

Plou sobre mullat. La situació derivada de la pandèmia se suma a la crisi mediambiental, l’esgotament dels recursos naturals, l’envelliment de la població, la globalització massiva, i d’altres tendències. Per això, ja és un clam la necessitat de la transformació del nostre model econòmic cap a un nou model alternatiu, més just i solidari, amb visió de gènere i posant en el centre les persones i la cura.

Aquests és el nostre #DecalegFiscal14F amb les propostes que hem fer arribar a tots els partits polítics per la propera legislatura.

Impost sobre el patrimoni i impost sobre successions i donacions
Impost sobre societats
Impost sobre la Renda de les Persones Físiques
Impost sobre el Valor Afegit
Taxa Covid
Impost sobre dipòsits de les entitats de crèdit
Taxa Google i Taxa Tobin
Prohibició de contractació i ajudes públiques a empreses amb seus en paradisos fiscals
Beneficis fiscals
Fiscalitat verda

Més informació a http://fiscalitatjusta.cat/10-propostes-14f/

 

 


27/01/2021

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.