Propostes del sindicat per consolidar el sistema públic de pensions: 'Pensions públiques, vida digna'


Foto

Un cop aprovades les recomanacions en el si de la Comissió Parlamentària del Pacte de Toledo, la negociació sobre les pensions ha arribat a la Mesa del Diàleg Social. Però actualment el desenllaç encara no és clar. El Govern intenta trobar un equilibri entre les exigències de Brussel·les, sense renunciar al consens parlamentari assolit ni tampoc a la necessària concertació amb els agents socials. Estem en un moment clau per definir el futur de les pensions públiques a casa nostra.

En aquest marc, CCOO de Catalunya ha engegat una campanya sota el lema "Pensions públiques, vida digna" on s’inclou un informe amb la situació del sistema públic de pensions i les propostes de CCOO per consolidar el sistema amb la idea que les pensions són un dret i no un privilegi.

Podeu descarregar-vos els cartells de la campanya 'Pensions públiques, vida digna' en format PDF.

 Cartells de la campanya "Pensions públiques, vida digna"

Salaris dignes per tenir pensions dignes
Drets laborals per tenir pensions dignes
Treball de qualitat per tenir pensions dignes
Igualtat salarial per tenir pensions dignes
Plena ocupació per tenir pensions dignes
Salut a la feina per tenir pensions dignes

 


15/04/2021

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.