Celebrat a Barcelona el 24, el 25 i el 26 d'octubre de 2007

El Foro ISTAS de CCOO arriba a la cinquena edició


FotoEl V Foro ISTAS (Institut Sindical de Treball, Ambient i Salut de CCOO) tracta sobre els riscos psicosocials en la feina i els seus efectes per a la salut.

Aquest Foro ISTAS es realitza a Barcelona durant els dies 24, 25 i 26 d'octubre a la Torre Agbar. A més de presentar els resultats de l'enquesta de riscos psicosocials, es presentaran intervencions internacionals d'elevat prestigi en aquesta matèria, i prop de 50 intervencions en empreses per millorar les condicions de l'organització del treball i de salut.

Feu clic per veure:

- el document sobre l'exposició laboral de riscos psicosocials en la població assalariada espanyola
- els quadres estadístics sobre els riscos psicosocials
- el llibre - recull d'experiències de prevenció del V Foro ISTAS

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 23 d'octubre de 2007
24/10/2007

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.