CCOO de Catalunya

12è Congrés de CCOO de Catalunya


Del 21 al 23 de maig de 2021 »

Preguntes freqüents i consultes sobre el coronavirus


Informa-te'n ara! »

Forma't amb CCOO


Informa't »

Adequació de la quota d'afiliació per a les persones que han perdut ingressos pel coronavirus


Informa-te'n »

Dia internacional de la infermeria


12 de maig »

12 de maig, dia internacional de la infermeria

Ningú pensava que seria un microorganisme qui posaria en evidència, el que les i els Professionals d'Infermeria venim denunciant des de fa molt temps, la mancança de recursos personals i la precarietat contractual en els sectors de la Sanitat i la Recerca. Les i els Professionals d'Infermeria, hem estat, seguim estant i estarem, al capdavant de les cures en aquesta pandèmia, donant-ho tot i més.

més informació »


CCOO denuncia repressió sindical al SEM

CCOO ha demanat a la Consellera de Salut i al seu Consell d'Administració la readmissió immediata del professional.

més informació »


CCOO en contra del procés d'externalització dels serveis d'esterilització de diversos hospitals públics

No volem tornar a èpoques passades on un dels objectius del Govern de la Generalitat era privatitzar el model de sanitat pública catalana, el que cal és internalitzar serveis ja que son els que enforteixen el sistema públic de salut.

més informació »


Signatura del Primer Conveni Col·lectiu d'àmbit autonòmic de Catalunya d'atenció a la gent gran ( GERCAT)

Des de CCOO fem una valoració positiva d'aquest Conveni, malgrat som conscients que queda molt camí per recórrer en aquest sector, altament feminitzat i precaritzat, i continuarem lluitant tant per ampliar l'àmbit funcional d'aplicació del present conveni com per millorar les condicions de treball.

més informació »


Un pas més cap a la transparència

Des del sindicat no ens cansarem de reivindicar tots aquells supòsits legals que han d'afavorir la millora de la qualitat democràtica en el funcionament de les administracions públiques, que en definitiva han de permetre millorar el coneixement de l'activitat pública i la confiança ciutadana en la gestió pública i l'exigència del seu compliment.

més informació »


CCOO felicita que la Covid-19 es reconegui com a malaltia professional per a zeladors però exigeix que ho sigui per a tot el personal sanitari i sociosanitari

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO (FSS-CCOO), malgrat felicitar-se per la nova inclusió, continuarà pressionant perquè personal de neteja, funeràries, transport sanitari, ajuda a domicili…, vegin reconeguda, no l'assimilació del seu contagi per Covid-19 com a malaltia professional, sinó la inclusió de la pròpia malaltia professional.

més informació »


Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.