CCOO de Catalunya

Preguntes freqüents i consultes sobre el coronavirus


Informa-te'n ara! »

Adequació de la quota d'afiliació per a les persones que han perdut ingressos pel coronavirus


Informa-te'n »

Forma't amb CCOO


Informa't »

Campanya ordinària carrera professional 2022

Periòde d'inscripció obert del 1 al 31 de desembre

més informació »


Jornada: “Democratitzar l'empresa mitjançant la negociació col·lectiva”

Dijous, 2 desembre |9.30 am - 1.30 pm

més informació »


FYSA: PREPARACIÓ GRATUÏTA PER A L'AFILIACIÓ, PROVA EXCEPCIONAL INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

En data 4 de novembre del 2021 es va publicar al BOE la resolució de la Secretaria General d'Universitats per la qual es convoca la prova objectiva corresponent a l'accés al títol d'especialista en Infermeria Familiar i Comunitària, que acompleix la disposició transitòria segona del Reial decret 450/2005, de 22 d'abril, sobre especialitats d'infermeria, que preveu una via d'accés sense fer FIR a un únic títol d'infermer, o d'ajudant tècnic sanitari, especialista de les especialitats incloses en l'article 2 per als titulats que acreditin l'exercici professional i superin una prova d'avaluació de la competència.

més informació »


El Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Joan de Reus obliga la direcció a retirar l'aplicació de l'article 41 de l'Estatut dels treballadors

La direcció de l'hospital va iniciar, el 19 de novembre, un procediment per aplicar l'article 41 de l'Estatut dels treballadors, que recull la «Modificació substancial de les condicions laborals dels treballadors» argumentant-ho amb causes organitzatives i productives.

més informació »


Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.