Benvinguda

Benvolguts companys / benvolgudes companyes,  

La pàgina web de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya és com una finestra oberta que ens ofereix la possibilitat d'accedir a un món d'informació. Per a molts de vosaltres, treballadors i treballadores, és el primer contacte amb el sindicat, i aquesta primera impressió ha de condicionar favorablement la nostra relació futura. La informació que proporcionem ha de ser veraç, útil, variada i l'hem de mantenir actualitzada. L'accés ha de ser ràpid i còmode, ha de donar resposta a les necessitats informatives dels diversos sectors i col·lectius que conformen la Federació de Sanitat i ha de reflectir la realitat de la nostra tasca sindical: negociació col·lectiva i eleccions sindicals entre d'altres, i posicionament de la federació en matèria de polítiques sanitàries en la línia de defensa de la sanitat pública. 

També és una forma de contacte i de coneixement mutu fonamental, la vostra participació ens permetrà millorar aquesta eina de comunicació i font d'informació, que, tot plegat, ens ajudarà a reforçar el nostre paper en la societat en defensa dels drets dels treballadors i les treballadores. 

Federació de Sanitat CCOO de Catalunya 

Carta de presentació de la nova secretària general de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya

 

Documents


Documents   Propostes Xè congrés   | Propuestas Xº congeso  Documents   El teu sindicat
   


Documents   
Propostes IXè congrés

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.