XHUP-Sociosanitaris i Salut Mental

CCOO informa del resultat de la consulta sobre el conveni de la Xarxa Hospitalària d'Utilització Pública (XHUP)


El conveni de la XHUP-Sociosanitaris i Salut Mental es troba en ultraactivitat des de l'1 de gener del 2009. En aquests més de quatre anys ha estat impossible apropar postures entre la part sindical i la patronal. Davant la situació de bloqueig en la negociació el president de la mesa negociadora va proposar una mediació amb l'autoritat laboral (Direcció General de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d'Empresa i Ocupació).

CCOO, UGT i les patronals ACES, Consorci Sanitari i Salut i UCH vam acceptar la proposta, i Metges de Catalunya s'hi va adherir amb posterioritat.

Aquesta mediació va acabar, un cop més, i a causa de les exigències de les patronals, sense acord.

L'autoritat laboral, en qualitat de mediador, va fer una proposta mediadora finalista que, per responsabilitat, CCOO i UGT ens vam comprometre a portar als centres.

A la pregunta:
"Estàs d'acord amb la proposta mediadora que propiciarà el manteniment del conveni de sector de la XHUP-Sociosanitaris i Salut Mental?"
La resposta ha estat:
SÍ : 8.528 vots ( 43,85%)
NO : 10.919 vots (56,15%)


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 21 de juny de 2013

21/06/2013

Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | RSS |

CCOO de España   CCOO de Catalunya   Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.