Actualitat

Assemblees de delegats i delegades al territori

Disputem els salaris. Defensem els serveis públics

més informació »


CCOO i els comitès de Nissan no donaran cap projecte per definitiu si no hi ha un acord que compleixi amb les condicions reivindicades

El procés de reindustrialització de Nissan entra en una nova etapa, en la qual caldrà concretar i acordar els projectes que han estat considerats com a opcions més valides per reindustrialitzar les plantes afectades pel tancament. Des dels comitès de Nissan i CCOO no es dona aquest procés per tancat i s'analitzaran a fons aquests projectes per assegurar-ne la viabilitat i la solidesa, així com el compliment dels compromisos assumits en l'acord del passat 5 d'agost.

més informació »


Els comitès de Nissan demanen una major implicació a l'administració i l'empresa en la fase més decisiva de la reindustrialització

La mesa de reindustrialització de Nissan es va marcar setembre com a fase decisiva per definir els projectes de reindustrialització de les plantes afectades pel tancament. Els comitès manifesten que encara no s'han definit tots els projectes ni hi ha cap decisió definitiva sobre els projectes que ocuparan les actuals instal·lacions de les plantes de Nissan. Per això demanen una major implicació a l'Administració i a l'empresa, i recorden que el procés no finalitzarà fins que la reindustrialització sigui efectiva.

més informació »


CCOO organitza assemblees a Sabadell i a Manresa sobre la reforma del sistema públic de pensions

Assemblees de delegats i delegades informatives.

més informació »


CCOO insta a ICL a continuar desenvolupant el Pla Phoenix per garantir el futur de l'activitat minera a la Catalunya central

CCOO d'Indústria valora positivament la finalització de l'obra de la rampa d'accés de la mina de Cabanasses (Súria), malgrat l'important endarreriment en la seva execució, ja que suposa un pas important per assolir el projecte de mineria sostenible que defensa el sindicat, alhora que ha de garantir la viabilitat de la indústria minera a la Catalunya central, com a una peça clau de generació de riquesa i ocupació al territori. Tot i això, CCOO recorda que hi ha altres elements que són clau per assolir una activitat minera sostenible i que encara estan pendents de materialitzar-se, i insta la multinacional a desenvolupar-los.

més informació »


Convocades aturades a Boehringer Ingelheim España per exigir la readmissió de les persones acomiadades

CCOO d'Indústria de Catalunya acompanyarà a la plantilla en aquesta mobilització. El secretari general de la federació, José Antonio Hernández, estarà present en la concentració de les 13 hores per manifestar el seu suport a les persones afectades i exigir a la direcció de Boehringer la seva readmissió immediata.

més informació »


CCOO rebutja els acomiadaments a Boehringer Ingelheim España

CCOO recorda a la direcció de l'empresa que no es pot construir un futur prometedor destruint llocs de treball. Per això insta la multinacional a reconsiderar la seva decisió i apostar per la plantilla de la planta de Sant Cugat del Vallès.

més informació »


9a campanya de recollida de material escolar

Del 15 de juny al 15 de setembre

més informació »


Manifestació 30 de juny

Més que mai, SANITAT PÚBLICA

més informació »


Vídeo resum del 3r Congrés de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central

#LaForçadelsTreballs

més informació »


L'Audiència Nacional dona la raó a la demanada impulsada per CCOO contra Nestlé España

La Sala Social de l'Audiència Nacional dona la raó a CCOO i obliga l'empresa a complir a abonar al seu personal, amb caràcter retroactiu, la prima de fins a 500 € per l'esforç realitzat per les plantilles durant la pandèmia. La sentència també imposa una sanció a l'empresa.

més informació »


Els comitès de Nissan convoquen noves mobilitzacions per exigir la reindustrialització de les plantes catalanes

Fa més d'un any que les treballadores i treballadors de Nissan i de les seves empreses auxiliars estan en lluita, una lluita que no s'acabarà fins que s'aconsegueixi una reindustrialització que doni resposta a la pèrdua de teixit industrial i d'ocupació que suposa la marxa de Nissan. Per aquesta raó, els comitès d'empresa convoquen una nova mobilització aquest divendres, coincidint que fa un any de l'anunci de tancament i que el conflicte encara no s'ha resolt.

més informació »


CCOO manifesta el seu suport a la plantilla de Maxion Wheels de Manresa i espera que es pugui tornar a la normalitat al més aviat possible

CCOO d'Indústria de Catalunya manifesta el seu suport a la plantilla i es posa a la seva disposició en tot allò que sigui possible per normalitzar la situació al més aviat possible, i que es pugui reprendre l'activitat d'aquesta empresa centenària, que ocupa 233 persones. Així mateix, CCOO vetllarà perquè aquesta situació d'excepcionalitat no afecti els llocs de treball.

més informació »


Manifestació per la reindustrialització de Nissan

CCOO d'Indústria de Catalunya ha fet una crida a totes les persones que treballen a les empreses proveïdores i auxiliars de Nissan a sumar-se a aquesta manifestació, ja que el projecte de reindustrialització també ha de donar cobertura a les persones que formen part de la cadena de valor de Nissan.

més informació »


El conflicte de Nissan tornarà als carrers per exigir un futur industrial

Davant la manca de grans avanços en la Mesa de Reindustrialització de Nissan, els comitès han decidit tornar a portar el conflicte al carrer per deixar clar a administracions i empresa el malestar de les treballadores i treballadors davant d'aquesta situació. Estan preparant una manifestació a Barcelona per al proper 13 de maig, des del Departament d'Indústria de la Generalitat fins a la Delegació del Govern per exigir solucions i un projecte de reindustrialització amb garanties.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO d'extincions presentat per Fico Transpar i dona suport a la vaga de la plantilla

CCOO denuncia que la multinacional Panasonic, a la qual pertany Ficosa, està aprofitant la situació conjuntural de crisi derivada de la pandèmia per acomiadar part de la plantilla de Fico Transpar i seguir desmantellant aquesta societat. El comitè d'empresa ha convocat diverses jornades de vaga de 24 hores en defensa dels llocs de treball, els dies 5, 7, 14 i 17 de maig.

més informació »


Concentració 1 de Maig del 2021

El país està en deute amb la gent treballadora

més informació »


Descobriment de la placa commemorativa dels cinquanta anys de la vaga de l'AEG

Dijous, 29 d'abril a les 13.30 h al Carrer del Moviment Obrer de Terrassa

més informació »


La Secció Sindical de CCOO TMESA condemna l'agressió que ha patit un treballador del transport municipal de Terrassa

La secció sindical vol manifestar el seu rebuig a qualsevol situació de violència i fer-ne ressò en el conjunt de la societat. CCOO fa una crida de repulsa davant aquests fets, manifesta la seva solidaritat amb el company agredit i declara que no tolerarà cap tipus de violència ni a la feina, ni enlloc.

més informació »


CCOO TMESA condemna l'agressió que ha patit un treballador del transport municipal

Concentració de rebuig i condemna dissabte 17 d'abril, a les 11h, al raval de Montserrat, 14, de Terrassa

més informació »


Tercer Congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central

Divendres, 9 d'abril, a partir de les 9.30 hores, tindrà lloc al Centre Cultural de Terrassa (rambla, d'Ègara, 340) el Tercer Congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central, amb assistència del secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco.

més informació »


3r congrés de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central

La Força del Treballs.

més informació »


La plantilla de Delmon Group Ibérica inicia una vaga davant la situació d'incertesa actual

Les treballadores i treballadors de l'empresa Delmon Group Ibérica, de Castellbisbal, han començat avui a les 14 hores una vaga amb caràcter indefinit per exigir a la direcció que aclareixi el futur de la planta i dels llocs de treball, davant la situació d'incertesa generada per les notícies que apunten una possible deslocalització de la producció i la consegüent pèrdua d'ocupació que això suposaria.

més informació »


CCOO signa un acord de mesures de protecció integral davant la violència de gènere amb Louis Vuitton

Aquest acord es concreta en un protocol que posa de manifest el compromís existent a Louis Vuitton per a l'erradicació de les violències de gènere, tant en l'àmbit laboral com en el privat. En aquest sentit, s'han aprovat un seguit de mesures de suport a qualsevol persona que es pugui trobar en aquesta situació.

més informació »


CCOO valora positivament l'acord assolit a Italco

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament l'acord assolit a Italco, ja que permet guanyar un any de marge per buscar un projecte per reindustrialitzar la planta de Sant Quirze del Vallès, es mantenen 70 llocs de treball durant aquest període i s'han aconseguit unes bones condicions de sortida per a la resta de la plantilla. L'acord ha estat ratificat avui mateix per una àmplia majoria per les treballadores i treballadors d'Italco.

més informació »


CCOO i UGT demanen a l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès reobrir la negociació de l'Acord i Conveni

L'actual Acord i Conveni de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès no responen a l'actual realitat laboral i econòmica de les administracions publiques del nostre entorn, és en aquest sentit que ambos sindicats han instat a l'ajuntament de Sant Quirze del Vallès a iniciar un procés de negociació que avanci significativament en la recuperació econòmica, la flexibilitat horària i la millora de les condicions laborals de tots els treballadors i totes les treballadores del municipi

més informació »


CCOO denuncia la passivitat del Govern del Consell Comarcal del Vallès Occidental (PSC i Comuns) amb l'empresa adjudicatària del Servei d'Atenció Domiciliària

CCOO considera lamentable que el Consell Comarcal, havent situat una clàusula de revisió salarial en el Plec de condicions per l'adjudicació i havent-la valorat positivament, accepti que l'empresa People Plus Innovatiun SLU del grup Öptima, la incompleixi sense la més mínima acció.

més informació »


Desconvocada la vaga a Salvesen Logística els dies 2, 3 i 4 de febrer, després que s'hagi arribat a un acord

Finalment, les parts van arribar ahir a un acord per constituir una mesa de negociació d'àmbit estatal a Salvesen Logística, que tindrà data d'inici el proper 15 de febrer.

més informació »


Vaga a Salvesen Logística per la millora de les condicions laborals i salarials

Fa setmanes que es va iniciar un procés de negociació per millorar diferents qüestions que afecten la plantilla, entre les quals, les condicions laborals, els salaris, les categories professionals i alguns aspectes de l'organització del treball. Davant la impossibilitat d'arribar a un acord sobre les propostes plantejades per la representació de les plantilles, s'ha convocat vaga els dies 2, 3 i 4 de febrer, una vaga a la qual CCOO dona suport.

més informació »


CCOO rebutja el tancament de l'empresa Italco a Sant Quirze del Vallès

CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja la decisió de la multinacional Italco de tancar la planta que té a Sant Quirze del Vallès, amb una plantilla de 246 persones. La direcció de l'empresa ha comunicat avui la seva decisió al ple del comitè d'empresa, adduint causes econòmiques.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord assolit a TE Connectivity

Malgrat que no s'ha pogut evitar el tancament, CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament aquest acord, ja que s'han aconseguit unes bones condicions per a la plantilla i s'ha acordat que una comissió integrada per empresa, representació legal dels treballadors i treballadores i sindicats analitzarà les possibilitats de reindustrialització de la planta de Montcada.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central commemora el 25-N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones i les Criatures, amb dues escoles sindicals

CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central realitzarà, de manera semipresencial i per via telemàtica a la seu del sindicat a Terrassa (c/ Unió, 23, sala Apolo Giménez) les escoles Neus Català i Apolo Giménez.

més informació »


Convocada vaga indefinida a TE Connectivity a partir del 21 de novembre

CCOO d'Indústria i el comitè d'empresa segueixen exigint la retirada de l'expedient i el compliment de l'acord assolit fa un any, que garantia el projecte industrial durant tres anys.

més informació »


Escoles Neus Català i Apolo Giménez

Allò que la COVID-19 ens ha ensenyat: Treballs essencials i serveis públics, necessaris i vitals.

més informació »


Vaga a TE Connectivity contra l'ERO plantejat per l'empresa

El Comitè d'Empresa de TE Connectivity ha convocat una jornada de vaga contra el tancament de la planta de Montcada, coincidint amb la propera reunió del període de consultes de l'expedient. El mateix dia de la vaga a la tarda es concentraran davant de l'Ajuntament de Montcada en defensa de la continuïtat de la planta i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO d'Indústria valora molt positivament la retirada de l'ERO d'Iberpotash

La pressió sindical davant de l'expedient, que CCOO havia denunciat que era del tot injustificat, ha acabat forçant la direcció del grup ICL a retirar l'ERO que havia presentat per acomiadar 110 treballadors a la mina de Súria

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central i UGT Vallès Occidental apostem per la concertació

A Terrassa.

més informació »


CCOO i UGT denuncien la insuficient cobertura de les plantilles als centres de treball de Correos a Catalunya

Concentració demà dijous, 5 de novembre, a les 9 hores, davant l'edifici de Correos de Terrassa (Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 16).

més informació »


CCOO valora positivament que SEAT s'aculli a les recomanacions acordades pel Consell de Relacions Laborals de Catalunya

La direcció de SEAT ha anunciat la decisió d'implantar el teletreball com a mesura de contenció sanitària, atenent la sol·licitud realitzada per les seccions sindicals de CCOO i UGT, mentre duri l'actual situació de repunt de la pandèmia de COVID-19 i es continuïn aplicant les mesures de restricció de la mobilitat, emparades per l'estat d'alarma. Aquesta decisió suposa, en la pràctica, que aproximadament 5.000 persones que treballen als 5 centres de SEAT de Catalunya faran teletreball diàriament des de casa seva, disposant de les eines de treball i els mitjans necessaris.

més informació »


CCOO denuncia que l'empresa Dachser obliga a fer treball presencial en plena pujada de contagis de coronavirus entre la població

Amb dos positius per COVID-19 en la darrera setmana.

més informació »


La plantilla de les empreses del Grup Soler fa vaga per la situació d'incertesa i els impagaments salarials

El proper dimarts, 3 de novembre, les 350 treballadores i treballadors de les diferents empreses del Grup Soler, de Sallent, estan cridats a una jornada de vaga de vuit hores davant la situació d'incertesa per la qual passa el grup i els continus impagaments salarials. El mateix dia de la vaga es concentraran a la plaça de l'Ajuntament de Manresa, a 11.30 h, per exigir que l'empresa els pagui les nòmines que els deu i defensar els seus llocs de treball.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Sabadell a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la seva família i entorn.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que ha anunciat aquesta tarda Iberpotash per acomiadar 110 treballadors a la mina de Súria

La direcció d'Iberpotash ha anunciat aquesta tarda que presentarà un ERO per acomiadar 110 treballadors a la mina de Súria. CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja totalment aquest expedient i insta la direcció d'Iberpotash a fer marxa enrere en les seves intencions.

més informació »


CCOO rebutja el tancament de la planta de TE Connectivity de Montcada

La direcció de TE Connectivity ha comunicat avui al comitè d'empresa la decisió de la multinacional de tancar la planta de Montcada i Reixac. CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja fermament aquesta decisió, que posa en risc el futur de 248 famílies. Per CCOO es tracta d'una decisió estratègica de la multinacional, que no respon a causes objectives i que no té en compte el valor afegit d'aquesta fàbrica ni la qualificació de la seva plantilla. Per això exigeix a TE Connectivity que reconsideri aquesta decisió i adverteix la multinacional que farà tot el que estigui a les seves mans per garantir la continuïtat de la planta i dels llocs de treball.

més informació »


Vaga al Grup Soler davant la situació d'incertesa i els impagaments

La vaga afecta les empreses Global Service i Electromecánica Soler i també hi donen suport Grup Soler Constructora i Bages Insert, totes amb seu a Sallent. CCOO denuncia que aquesta lamentable situació és insostenible per a les treballadores i treballadors del Grup Soler, i exigeix a la direcció del grup que els pagui les nòmines pendents i que elabori un pla industrial per garantir l'activitat futura i l'ocupació. CCOO adverteix l'empresa que no pot fer pagar a la plantilla la seva mala gestió empresarial.

més informació »


CCOO lamenta l'accident mortal ocorregut avui a Magneti Marelli Santpedor

CCOO d'Indústria de Catalunya lamenta l'accident laboral ocorregut avui a l'empresa Magneti Marelli, de Santpedor, en el qual ha resultat mort un treballador. CCOO estarà atenta al resultat de les investigacions d'aquest trist succés.

més informació »


CCOO denuncia l'empresa Maper Carns per no complir les mesures de prevenció davant la COVID-19

CCOO d'Indústria lamenta la greu situació que s'ha produït a l'escorxador de Sabadell, on hi ha 53 treballadors que han donat positiu per coronavirus. Es tracta de tot el personal de la secció de matadors, per la qual cosa a direcció de l'escorxador s'ha vist obligada a aturar l'activitat de l'empresa. CCOO denuncia que l'empresa Maper Carns no ha dut a terme cap protocol preventiu ni ha aplicat les mesures de seguretat necessàries davant la situació de pandèmia de la COVID-19, posant en risc la seguretat i la salut dels seus treballadors i treballadores. Davant d'aquest escenari, CCOO emprendrà les accions sindicals i legals oportunes.

més informació »


Es constitueix la Comissió de reindustrialització de Nissan

Per a CCOO d'Indústria, aquest procés de reindustrialització ha d'abastar un escenari més ampli que el de la pròpia Nissan, i incorporar tot el teixit productiu i industrial del sector, a través de les empreses de components i auxiliars dependents de Nissan, que precisen d'un horitzó que suposi estabilitat en l'ocupació, per la qual cosa hem sol·licitat que aquest tema sigui fonamental en el desenvolupament d'aquest procés que ara s'inicia.

més informació »


CCOO exigeix a ICL un pla industrial real per a les mines d'Iberpotash de Súria i Sallent, que garanteixi una ocupació estable i de qualitat, i una activitat minera sostenible

CCOO rebutja la proposta de Pla de viabilitat que ha presentat la direcció d'Iberpotash, ja que no es concreten aspectes que són rellevants, no aporta cap documentació i planteja una reducció de la plantilla d'ICL, un increment de la plantilla subcontractada i una renegociació a la baixa de les condicions dels convenis de les dues explotacions, que són del tot inassumibles. CCOO exigeix a la direcció d'ICL més rigorositat i concreció de les propostes de futur per garantir una mineria sostenible, amb una gestió adequada dels residus i una ocupació estable i de qualitat per a totes les persones que treballen a les mines de potassa de la Catalunya Central.

més informació »


El sector de la Generalitat de CCOO condemna els fets que han tingut lloc a la residència de gent gran Mossèn Homs i fa públic el seu suport a les treballadores i treballadors del centre

Les persones treballadores de la residència de gent gran Mossèn Homs de Terrassa, com en altres serveis essencials, han suplert les deficiències d'un model socio-sanitari caduc, que' s'ha vist agreujat amb la pandèmia de la covid-19.

més informació »


CCOO hem demanat el suport a tots els actors implicats per exigir a ICL que mantingui oberta l'explotació de la mina de Vilafruns

CCOO hem demanat el suport de tots els actors implicats per demanar a ICL que mantingui oberta l'explotació de la mina de Vilafruns (Sallent – Balsareny), amb les condicions de seguretat necessàries que deteminin els experts internacionals contractats, fins que no estigui completat el pla de transició cap a una producció minera sostenible a la Catalunya central, consensuat fa temps amb tots els actors socials. CCOO també els hem demanat el seu suport per exigir a Montajes Rus que retii l'ERO que ha presentat per acomiadar 244 treballadors, i que acabem de concretar el pla industrial que ha de garantir la finalització de les diferents infraestructures compromeses en un entorn mediambientalment i socialment sostenible i pacífic.

més informació »


CCOO demana el suport de tots els actors implicats per exigir a ICL que mantingui oberta l'explotació de la mina de Vilafruns

També planteja als integrants del Fòrum de la Mineria de la Catalunya Central que Montajes Rus retiri l'ERO per acomiadar 244 persones.

més informació »


CCOO denuncia que Stradivarius aprofita la situació de la COVID-19 per prohibir l'activitat sindical a l'empresa

L'empresa els ha prohibit accedir tant a les reunions amb la direcció com a les seves reunions internes de delegats, ja que treballen en diferents torns. Després de diversos intents infructuosos per resoldre aquesta situació i arribar a una solució, CCOO ha interposat una demanda contra l'empresa davant la Inspecció de Treball per denunciar que s'està vulnerant el dret dels dos delegats a exercir l'activitat sindical.

més informació »


Ens ha deixat la Carmen Sánchez de Terrassa

Va treballar molts anys a la recepció del local de CCOO a Terrassa.

més informació »


Mor Joan Manuel Zornoza, extreballador de la Generalitat

Company a CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja el nou ERO d'extincions que planteja Montajes Rus per acomiadar 240 persones

CCOO d'Indústria rebutja l'expedient i exigeix a les direccions d'Iberpotash i de Montajes Rus un pla de transició per al tancament de l'explotació minera que permeti minimitzar l'afectació d'aquesta mesura sobre l'ocupació de les persones que treballen actualment a la mina de Vilafruns. CCOO alerta que la decisió de tancar l'explotació d'un dia per l'altre suposa un cop dur per a l'ocupació a les comarques del Bages i del Berguedà i adverteix que moltes empreses del territori en patiran indirectament les conseqüències. Per això demana a Iberpotash que reconsideri aquesta decisió i acabi d'aplicar el pla de transició per traslladar l'activitat productiva de la mina de Sallent a Súria.

més informació »


CCOO rebutja l'anunci d'Iberpotash de tancar la mina de Sallent

Aquesta tarda la direcció d'Iberpotash ha fet pública la decisió de tancar la mina de Vilafruns (Sallent). CCOO d'Indústria de Catalunya manifesta el seu rebuig absolut davant d'aquest anunci.

més informació »


CCOO rebutja la decisió de Continental Automotive de tancar definitivament la planta de Rubí a finals de l'any que ve

La multinacional ha fet pública la seva decisió d'abandonar el projecte de reindustrialització de la planta de Rubí i tancar la planta a finals de l'any que ve, de manera que des d'ara i fins llavors anirà trasnferint la producció que es fa a Rubí a altres plantes. CCOO rebutja aquesta mesura i exigeix a la multinacional que segueixi treballant en la reindustrialització per trobar una alternativa industrial per a les instal·lacions que garanteixi la màxima ocupació possible.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO d'extincions que planteja Montajes Rus

CCOO considera que ara mateix no hi ha cap causa que justifiqui l'ERO i exigeix a l'empresa que el retiri i que apliqui un expedient temporal mentre Iberpotash no decideixi reprendre l'activitat a la mina de Sallent, que va quedar aturada després de l'últim accident mortal. Així mateix, CCOO insta les direccions de Montajes Rus i Iberpotash a implementar les mesures de seguretat a la mina de Vilafruns per reprendre l'activitat com més aviat millor i per garantir que les persones que hi treballen no corren cap risc.

més informació »


Els comitès de Nissan demanen obrir una mesa tripartida entre governs, empresa i sindicats per assegurar la continuïtat de les plantes a Catalunya

Reunió d'avui dilluns amb l'Administració.

més informació »


Els comitès de Nissan preparen una marxa popular amb el lema "Nissan somos tod@s"

Els comitès d'empresa de Nissan estan preparant una gran mobilització amb la qual pretenen implicar el conjunt de la societat amb la lluita de les treballadores i treballadors pel futur de les plantes catalanes i dels llocs de treball. Aquest divendres, 10 de juliol, han convocat una marxa popular amb el lema “NISSAN SOMOS TOD@S” des de diferents municipis de la província de Barcelona que finalitzarà amb una gran concentració al campament “La Resistance” de Montcada i Reixach.

més informació »


CCOO denuncia que l'escorxador Maper Carns incompleix les mesures bàsiques de seguretat

CCOO denuncia que l'escorxador Maper Carns, de Sabadell, està obligant els seus treballadors i treballadores a intercanviar-se alguns dels equips de protecció individual, un fet que en la situació de pandèmia actual suposa posar en risc la seguretat i la salut de les persones que treballen a l'escorxador, a més d'altres incompliments. Davant d'aquesta situació, CCOO convoca dues jornades de vaga a l'empresa per forçar la direcció de Maper Carns a fer marxa enrere en aquestes qüestions i resoldre el conflicte obert.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO a l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) denuncia que l'empresa està vulnerant els drets de la plantilla

Després de lluitar contra la COVID-19, els agraïments es converteixen en un càstig: els treballadores i les treballadores no saben quan podran fer les vacances.

més informació »


Vaga a Alliance Healthcare contra els acomiadaments i la persecució sindical de l'empresa

CCOO exigeix a la direcció que abandoni les pràctiques antisindicals i readmeti les persones acomiadades.

més informació »


Concentració a Santa Perpètua de Mogoda de les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Arran de tota la situació viscuda i que segueixen vivint les treballadores familiars i les auxiliars de la llar del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental (actualment gestionat per l'empresa People Plus Innovation, del Grupo Optima) durant la pandèmia de coronavirus, demà dimecres, 1 de juliol, es concentraran a les 18.00 hores a la Plaça de la Vila de Santa Perpètua de Mogoda(davant l'Ajuntament).

més informació »


CCOO exigeix a Iberpotash participar en la investigació de l'accident i en el grup d'experts per avaluar les mesures de seguretat a la mina de Sallent

CCOO volem tenir veu i ser proactius en les accions que s'hagin de prendre per millorar les mesures de prevenció actuals per garantir la seguretat de les persones que treballen a la mina i evitar que es produeixin nous accidents. Així mateix, CCOO instem la direcció d'Iberpotash que les accions o mesures que es prenguin no tinguin cap repercussió en l'ocupació de les subcontractes que operen a la mina de Sallent.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el pla de sortida de Continental Automotive

CCOO d'Indústria valora positivament aquest principi d'acord, ja s'han aconseguit unes bones condicions per al conjunt de la plantilla, i espera que un cop tancat el tema de la sortida, la direcció de Continental Automotive es bolqui plenament en la reindustrialització de la planta de Rubí, un tema que continua parat i que per a CCOO és prioritari.

més informació »


CCOO lamenta el nou accident mortal produït avui a la mina d'Iberpotash de Sallent i es reaferma en el suport a la vaga del 30 juny exigint més seguretat

Aquest matí s'ha produït un nou accident mortal a la mina, en el qual ha perdut la vida un treballador de la subcontracta Montajes Rus. Davant d'aquest lamentable succés, els comitès d'empresa de la mina d'Iberpotash de Sallent i de Montajes Rus han decidit tornar a convocar la vaga prevista el 30 de juny sota el lema “Per la seguretat a la mina”. CCOO dona suport a la vaga i insta la direcció d'Iberpotash a començar de seguida la negociació per implementar les mesures de seguretat i prevenció de la mina per evitar nous accidents.

més informació »


S'acorda iniciar un procés de negociació per implementar la seguretat a la mina d'Iberpotash de Sallent

Gràcies a la pressió de la convocatòria de vaga prevista per al proper 30 de juny, la direcció d'Iberpotash de Sallent s'ha compromès a obrir un procés per negociar les mesures de seguretat i prevenció que cal implementar a la mina per garantir la seguretat i la salut de les persones que hi treballen, i evitar nous accidents. CCOO d'Indústria valora positivament l'establiment d'aquesta negociació i estarà atenta al desenvolupament de la mateixa per garantir que les persones que treballen a la mina ho fan en condicions de seguretat i que no es posa en risc la seva seguretat.

més informació »


CCOO exigeix al Govern la derogació urgent de l'article 51 de l'ET davant la intenció de Nissan d'iniciar la negociació de l'ERO

La direcció de Nissan ha comunicat als comitès d'empresa de Zona Franca, Montcada i Sant Andreu la seva intenció d'iniciar el procediment d'acomiadament col·lectiu en els propers dies, als efectes que es constitueixi la comissió negociadora. Davant d'aquest escenari, CCOO reclama al Govern que, de manera urgent, compleixi els compromisos adquirits i derogui l'article 51 de l'Estatut dels treballadors amb caràcter immediat per evitar que Nissan tingui via lliure per aprovar un expedient d'extincions sense necessitat que hi hagi una autorització prèvia de l'Administració.

més informació »


CCOO, UGT i USOC, conjuntament amb entitats socials, convoquen una gran mobilització arreu de Catalunya per un gran acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris

Dissabte, 27 de juny de 2020.

més informació »


CCOO lamenta el lent avenç de les negociacions amb la direcció de Continental Automotive

De moment, l'empresa no ha fet cap avanç en el pla de reindustrialització de la planta de Rubí, un tema que és prioritari per a CCOO per garantir una alternativa industrial per a la planta de Rubí que permeti el manteniment de la màxima ocupació possible. Quant al pla de sortida, les propostes de l'empresa estan molt lluny del que demanem. Davant d'aquest escenari, CCOO apressem la direcció de Continental Automotive a fer els esforços necessaris per avançar en les negociacions per la reindustrialització de la planta de Rubí per donar una sortida com més aviat millor a les 740 persones que hi treballen.

més informació »


CCOO fa una crida a la unitat de totes les treballadores i treballadors de les empreses proveïdores i auxiliars per revertir la decisió de Nissan

La veritable força de la reivindicació i la lluita està situada en la unitat de totes les treballadores i treballadors, tant de Nissan com de les seves empreses proveïdores i auxiliars, una unitat que ha de ser visible en tots els processos de mobilització. Així s'ha dit en la reunió que han mantingut aquest dimecres els portaveus de CCOO dels comitès d'empresa de Nissan amb la representació sindical de les empreses proveïdores i de components.

més informació »


CCOO de Catalunya valora positivament el Pla d'impuls de la cadena de valor de la indústria de l'automoció

CCOO de Catalunya considera que aquest pla d'impuls al sector no és simplement un pla d'ajudes a la venda d'automòbils, sinó que contribueix i avança amb realisme cap a una indústria de l'electromobilitat, però reclama una major concreció d'aquestes inversions i que es complementi amb les estratègies que s'estan treballant per al sector a Catalunya en el marc de la taula sectorial de l'auto a Catalunya.

més informació »


Manifestació de la plantilla de Nissan a Barcelona des del Departament d'Empresa fins a la Delegació del Govern

els comitès han convocat una manifestació des Departament d'empresa fins a la Delegació del Govern. la plantilla de Nissan exigirà demà a les administracions catalana i estatal, amb caràcter urgent, la derogació de l'article 51 de l'Estatut dels Treballadors, fruit de la darrera reforma laboral, que va eliminar aquest tràmit, ja que, amb aquesta derogació, Nissan es veuria obligada a negociar.

més informació »


Vaga a la mina d'Iberpotash de Sallent per exigir més seguretat

Els darrers accidents laborals ocorreguts a la mina de Sallent han posat de manifest una sensació d'inseguretat entre les persones que treballen a la mina. Per aquesta raó, el proper 30 de juny els comitès d'empresa de Montajes Rus i d'Iberpotash de Sallent han convocat una jornada de vaga amb el lema “Per la seguretat a la mina”. CCOO donem suport a la convocatòria i exigim a les direccions d'Iberpotash i les empreses contractistes de la mina que s'incrementin les mesures de seguretat per evitar nous accidents.

més informació »


El Comitè de Nissan s'ha reunit amb el president del Parlament de Catalunya i li ha demanat anar tots a una per aconseguir la continuïtat de les plantes catalanes

Aquest dijous, 11 de juny, la plantilla farà una nova mobilització a Barcelona.

més informació »


El comissari europeu d'Ocupació i Drets Socials, Nicolas Schmit, es reuneix amb IndustriaALL Europa, CCOO, UGT i USO per valorar la situació de Nissan

Demà divendres, 5 de juny, a les 9 del matí.

més informació »


Carta oberta de CCOO a la presidència de Garrigues per demanar que aquest despatx d'advocats no sigui còmplice de les pràctiques empresarials de Nissan

Intencions de tancar les plantes a Catalunya.

més informació »


CCOO lamentem l'accident mortal ocorregut avui a la mina d'Iberpotash de Vilafruns

L'accident s'ha produït a causa d'un despreniment mentre els operaris de la subcontracta instal·laven uns ventiladors a la mina per fer baixar la temperatura i injectar oxigen. Davant d'aquest trist succés, CCOO demanem a les direccions d'Iberpotash i de les seves contractes que s'extremin les mesures de prevenció i de seguretat per evitar nous accidents. CCOO estarà atenta al resultat de les investigacions de l'accident per depurar les possibles responsabilitats.

més informació »


Nova acció de mobilització de la plantilla de Nissan en defensa dels llocs de treball

Els comitès d'empresa de Nissan han convocat tots els treballadors i treballadores a acostar-se als respectius centres de treball amb el seu vehicle particular, des d'on sortiran en una marxa lenta de vehicles des de cada una de les plantes de Nissan per confluir en una gran marxa a l'avinguda de la Diagonal de Barcelona i faran una acció de protesta a les immediacions del consolat japonès

més informació »


La plantilla de Nissan interpel·la Renault en defensa dels seus llocs de treball

Les treballadores i treballadors de Nissan continuen mobilitzant-se en defensa dels seus llocs de treball, i volen denunciar també davant de Renault, com a membre de l'aliança que gestiona la zona d'Europa, que la decisió de Nissan deixarà 25.000 famílies sense feina, amb tot el que això comporta. Amb aquesta nova protesta volen fer arribar el seu missatge alt i clar al president d'ANFAC i directiu de Renault, José Vicente de los Mozos, per dir-li que no es pot rentar les mans en aquest assumpte.

més informació »


Es reprenen les reunions de la Mesa de Negociació sobre Continental Automotive

El proper dimarts, 2 de juny, es reprenen les reunions de la mesa de negociació sobre Continental Automotive, amb la mediació del Departament de Treball. En aquesta mesa de negociació l'empresa es va comprometre a avançar en dues línies fonamentals: d'una banda, el pla de reindustrialització per a la planta de Rubí, i, de l'altra, començar a negociar les condicions de sortida d'aquelles persones que quedin fora del pla de reindustrialització.

més informació »


La plantilla de Nissan es mobilitza en defensa dels llocs de treball

La lluita de les treballadores i treballadors de Nissan en defensa dels seus llocs de treball no s'atura. Demà divendres, 29 de maig, els comitès d'empresa de Nissan han convocat la plantilla a concentrar-se de les 11 a les 12.30 h davant els quatre concessionaris més importants que Nissan té a l'àrea de Barcelona.

més informació »


Nissan anuncia el tancament de les plantes de Catalunya

CCOO manifestem la notra oposició a la decisió de la multinacional Nissan de tancar les seves plantes a Catalunya. CCOO estarem al costat de les treballadores i treballadors i no descansarem fins a convèncer la multinacional de mantenir les operacions industrials a Espanya. Emplacem les institucions espanyoles, catalanes i municipals que treballin al nostre costat fins a tenir una solució.

més informació »


Reunió dels comitès d'empresa de Nissan amb el Ministeri d'Indústria

Serà dilluns 25 de maig, a les 10 hores.

més informació »


CCOO manifesta la seva indignació amb el posicionament del Consell Comarcal del Vallès Occidental envers la situació de risc de les treballadores del Servei d'Atenció Domiciliària

Sense mitjans de protecció adequats ni reconeixement a la seva tasca durant la pandèmia de coronavirus.

més informació »


17 de maig, Dia contra l'LGTBI-fòbia

El 17 de maig se celebra el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia amb motiu de commemoració de la desclassificació de l'homosexualitat com a malaltia mental per part de l'Organització Mundial de la Salut el 17 de maig de 1990. La celebració d'aquest dia internacional té com a finalitat coordinar internacionalment l'organització d'activitats per incrementar la consciència sobre l'homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat. Així mateix, també pretén estimular l'interès de les autoritats i la població per garantir els drets LGTBI al món.

més informació »


El Comitè de Nissan presenta una demanda judicial contra l'empresa per vulneració del dret de vaga

Davant la paralització de la producció a la fàbrica de la Zona Franca a causa de la vaga indefinida iniciada el passat 4 de maig, la direcció de Nissan ha tornat a incloure les treballadores i treballadors en l'ERTO per causa de força major. El comitè denuncia que aquesta mesura no correspon, ja que la raó per la qual s'ha aturat la producció a Zona Franca no es deu a l'afectació de la COVID-19, sinó a la vaga indefinida que s'ha iniciat a la planta de Montcada i Reixac.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Nissan inicien avui una vaga indefinida per exigir un pla industrial de futur

Avui s'inicia la vaga indefinida a Nissan davant la manca de claredat per part de la direcció de l'empresa sobre el futur industrial de les plantes que té a Catalunya. La primera a aturar-se ha estat la planta de Montcada i Reixac, amb un seguiment del 100 % de la vaga.

més informació »


El Comitè d'Empresa de Nissan convoca vaga indefinida a partir del 4 de maig a les plantes de Zona Franca i Montcada

CCOO d'Indústria de Catalunya dona total suport a la vaga indefinida que han convocat els comitès d'empresa de Nissan a partir del proper 4 de maig a les fàbriques de Zona Franca i de Montcada, coincidint amb la represa de l'activitat productiva a les seves plantes, per exigir a la multinacional un pla industrial futur per als centres de treball que té a Catalunya. No descarten estendre la vaga a més centres si Nissan no n'aclareix el futur.

més informació »


S'arriba a un acord d'ERTO de reducció de jornada a ABB

Més de 1.300 treballadors es veuran afectats per l'ERTO a partir de la setmana del 20 d'abril i beneficiats per l'acord aconseguit per CCOO d'Indústria. L'acord preveu complements del 85% del salari brut fix i altres importants millores.

més informació »


La Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya alerta de la difícil situació causada per la pandèmia de la COVID-19

Als centres sanitaris.

més informació »


L'empresa Cartonajes Josa de Polinyà aprofita la situació creada pel coronavirus per acomiadar el candidat de CCOO a les eleccions sindicals

Pràctiques contra la llibertat sindical.

més informació »


CCOO lamenta profundament els tres accidents mortals d'aquesta setmana

Ocorreguts dilluns, dimarts i dimecres a Manresa, Arbúcies i les Franqueses del Vallès.

més informació »


CCOO denuncia la manca de protocols específics en relació amb la prevenció i l'actuació davant del COVID-19 al Servei d'Atenció Domiciliària del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Treballadores familiars i auxiliars de la llar.

més informació »


CCOO manifesta la seva preocupació davant l'ERO temporal anunciat a Kostal Eléctrica

Caiguda del 25-30 % en la producció per a les properes setmanes.

més informació »


CCOO denuncia la manca de transparència en la licitació del Servei d'Atenció Domiciliària de l'Ajuntament de Terrassa

Tant l'Estatut dels treballadors com el conveni col·lectiu del sector garanteixen el dret de subrogació de les treballadores però també que la representació legal dels treballadors tingui dret a la informació de l'empresa sortint i de l'empresa entrant i a participar en reunions prèvies a la subrogació per abordar les condicions referents a aquesta. Ni Accent Social (Grup Clece) ni Sacyr han complert amb aquesta legislació. I tot i els advertiments que vàrem fer a l'ajuntament, aquest tampoc ha fet res per tal que les empreses prestadores del servei complissin amb aquesta legislació.

més informació »


CCOO valora positivament l'acord sobre l'ERO temporal de Magneti Marelli a la planta de Barberà del Vallès

Les treballadores i treballadors de la planta de Magneti Marelli de Barberà del Vallès han ratificat per una àmplia majoria el principi d'acord assolit dimarts per la direcció de l'empresa i la representació sindical de la plantilla sobre l'ERO temporal. CCOO d'Indústria de Catalunya fem una valoració positiva de l'acord, ja que incorpora part de les demandes que havíem plantejat els sindicats des d'un primer moment.

més informació »


La plantilla de Continental Automotive es manifestarà aquest dissabte per la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball

El Comitè d'Empresa de Continental Automotive (Rubí) ha convocat una manifestació aquest dissabte, 29 de febrer, per reivindicar la continuïtat de l'activitat industrial de la planta i dels llocs de treball, davant el lent avenç de les negociacions amb l'empresa sobre el procés de reindustrialització. La mobilització s'iniciarà a les 11 hores, al costat de l'skate parc, i recorrerà els carrers de Rubí fins a l'Ajuntament (plaça de Pere Aguilera).

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO denuncia la manca d'atenció sanitària digna a un alumne al Vallès Occidental

Alumne amb situació mèdica complexa sense atenció sanitària.

més informació »


Nova mobilització de les plantilles de Nissan pel futur de les plantes i dels llocs de treball

El comitès d'empresa de Nissan han convocat noves mobilitzacions de les treballadores i treballadors de les diferents plantes per exigir a la multinacional un pla industrial de futur que en garanteixi la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball, davant la situació d'incertesa actual. CCOO d'Indústria de Catalunya dona total suport a les diferents accions convocades.

més informació »


CCOO Feminista: denúncia i acció!

Actes commemoratius del 8 de Març.

més informació »


CCOO rebutja l'acomiadament per emmalaltir d'una treballadora de Kostal

La direcció de Kostal (Sentmenat) va acomiadar ahir una treballadora per la via de l'article 52 d) de l'Estatut dels treballadors adduint causes objectives per baixes justificades intermitents. CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja aquest acomiadament per emmalaltir i exigeix a la direcció de Kostal la readmissió immediata de la treballadora.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO temporal que ha anunciat Magneti Marelli a la planta de Barberà del Vallès

La direcció de Magneti Marelli de Barberà del Vallès es va reunir ahir amb el comitè d'empresa i li va anunciar que la setmana que ve presentarà un ERO temporal per a tota la plantilla, a causa de la situació derivada de l'afectació del coronavirus (Covid-19) a la Xina. CCOO veu amb preocupació aquest escenari, però rebutja l'expedient i insta l'empresa a esgotar les mesures de flexibilitat interna previstes en el conveni abans de plantejar un ERO.

més informació »


CCOO alerta de riscos químics a l'Institut Ribot i Serra de Sabadell

Risc químic a les aules.

més informació »


Davant la pressió dels sindicats, la direcció de Continental Automotive recula en la intenció de presentar un ERO

S'obrirà una mesa de negociació, amb la mediació del Departament de Treball.

més informació »


Acte a Terrassa en record a les víctimes de la violència feixista

Demà divendres, 24 de gener, en l'aniversari dels assassinats dels advocats laboralistes d'Atocha.

més informació »


CCOO manifestem la nostra preocupació davant l'ERO anunciat per Continental Automotive

En la reunió d'avui sobre el procés de reindustrialització de la planta de Continental Automotive de Rubí, la direcció de l'empresa ha comunicat a la representació de la plantilla que en 20 dies presentarà un expedient d'extinció per a tota la plantilla, ja que encara no s'ha avançat en la qüestió de les empreses interessades en la compra de la planta. CCOO d'Indústria manifestem la nostra preocupació per com s'està gestionat aquest procés, fruit d'una decisió precipitada de la multinacional, i lamentem que encara no s'hagi garantit la continuïtat dels llocs de treball.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Terrassa a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Terrassa, i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones, i contra els nens i les nenes.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO denuncia greus problemes de fred al Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas de Cerdanyola del Vallès

Mantes a les aules.

més informació »


S'ajorna l'inici de la vaga indefinida a l'empresa TESCO de Cerdanyola del Vallès

Després de la reunió de mediació d'ahir.

més informació »


Convocada vaga indefinida a l'empresa TESCO de Cerdanyola del Vallès

A partir de demà dimarts, 14 de gener.

més informació »


Vaga a Continental Automotive els dies 15 i 24 de gener davant l'immoblisme de l'empresa en les negociacions

La direcció de Continental Automotive manté el silenci sobre les empreses que estan interessades en la reindustrialització de la planta vallesana i tampoc ha donat resposta a les condicions de sortida dels treballadors i treballadores en aquest procés.

més informació »


CCOO lamenta la mort de Josep Rueda i Cruz, un exemple de lluita social i veïnal

CCOO de Catalunya lamenta profundament la mort de Josep Rueda i Cruz, líder sindical de CCOO a l'empresa Lemmerz, activista del moviment veïnal a Manresa i pare del nostre company Josep Rueda, actual Secretari general del Sindicat de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental i la Catalunya central.

més informació »


Manifestació a Rubí per la continuïtat de la planta de Continental Automotive

Aquest dissabte, 14 de desembre, a partir de les 11 hores.

més informació »


Manifestació dissabte dia 14

Continental Automotive no es ven!

més informació »


S'arriba a un acord sobre l'ERO de Prysmian per a les plantes de General Cable de Manlleu i Montcada

CCOO d'Indústria fa una valoració positiva de l'acord assolit, ja que permet mitigar de manera important l'impacte negatiu en l'ocupació, mitjançant la recol·locació del 28% de la plantilla en altres empreses del grup i un pla de prejubilacions. A més, s'han acordat unes indemnitzacions força per sobre del mínim legal i l'obertura d'un procés de reindustrialització.

més informació »


CCOO rebutgem la decisió de la multinacional Continental Automotive de vendre's la planta de Rubí

CCOO exigim a la direcció de Continental Automotive que faci les inversions necessàries a la planta de Rubí per modernitzar les instal·lacions i adaptar-la a la nova realitat del sector per produir components per a vehicles elèctrics.

més informació »


CCOO exigim a Huayi Compressor Barcelona un pla de viabilitat per a la planta de Sant Quirze del Vallès

Aquest migdia, la direcció de l'empresa ha comunicat la presentació d'un ERO per acomiadar 164 persones, de les 350 que té en plantilla. CCOO farem tot el possible per preservar els llocs de treball que estan en perill i perquè no s'apliquin mesures traumàtiques a la plantilla.

més informació »


25 de Novembre

Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències contra les Dones i les Criatures

més informació »


Vaga contra el tancament de les plantes de General Cable de Manlleu i Montcada

A partir d'aquest cap de setmana, les treballadores i treballadors de General Cable de Manlleu i de Montcada i Reixac faran diverses jornades de vaga contra el tancament de les dues plantes per part de la multinacional Prysmian Group. A Manlleu del 16 al 23 de novembre i a Montcada del 18 al 23 de novembre.

més informació »


CCOO lamenta la mort del company Ramón Santana

Lamentem la mort del company Ramón Santana Catalán, a l'edat de 74 anys. Actualment, era membre de la Comissió Executiva del sindicat intercomarcal de Pensionistes i Jubilats de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central i representant de CCOO en el Moviment Pensions Dignes de Terrassa.

més informació »


El Ple del Parlament aprova una resolució per instar el Govern a intercedir davant Prysmian per evitar el tancament de les plantes de Manlleu i de Montcada

Amb aquesta resolució el Ple del Parlament insta el Govern de la Generalitat a reunir-se amb la direcció de Prysmian per trobar una solució que eviti el tancament de les plantes de Manlleu i de Montcada i Reixac i garanteixi els llocs de treball. CCOO d'Indústria de Catalunya valorem molt positivament l'aprovació d'aquesta resolució i demanem al Govern que actuï en conseqüència per evitar el tancament de les dues plantes, que no està justificat, i salvaguardar els prop de 500 llocs de treball que estan en perill.

més informació »


Concentració davant la seu de Prysmian a Vilanova i la Geltrú

Amb aquesta acció volen denunciar la política empresarial de la multinacional Prysmian, que creix a costa de deixar morir les antigues plantes de General Cable i pretén deixar al carrer les prop de 500 persones que treballen a les fàbriques de Manlleu i de Montcada i Reixac. CCOO d'Indústria dona suport a aquesta mobilització en defensa dels llocs de treball i la continuïtat de les plantes, i insta de nou a la multinacional a retirar els expedients.

més informació »


Nova concentració contra l'ERO de Prysmian a les plantes de Manlleu i de Montcada i Reixac

Coincidint amb la reunió de negociació de l'expedient que es fa avui, CCOO i UGT han convocat les plantilles de General Cable de les dues plantes afectades (Manlleu i Montcada i Reixac) a una concentració davant la seu dels Serveis Territorials de Treball de Barcelona.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Castellbisbal a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'una dona a Castellbisbal, i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones.

més informació »


Desconvocada la vaga a Stradivarius

Anunciada davant el bloqueig de les negociacions del conveni.

més informació »


Concentració davant Treball contra l'ERO de Prysmian a les plantes de Manlleu i Montcada i Reixac

La setmana que ve s'han convocat dues jornades de vaga de 24 hores, dilluns 4 de novembre a la fàbrica de Montcada i Reixac i dijous 7 de novembre a la de Manlleu, en defensa dels llocs de treball i de la continuïtat de les dues factories. El mateix dilluns 4 de novembre, s'ha convocat una concentració dels treballadors i treballadores de General Cable a partir de les 9 hores, davant la seu de la Direcció General de Qualitat en el Treball (carrer de Sepúlveda, 148-150), coincidint amb la celebració de la pròxima reunió del període de consultes de l'ERO.

més informació »


CCOO valorem el principi d'acord sobre l'ERO de TE Connectivity

Malgrat que lamentem que finalment no s'hagi pogut deixar sense efectes l'expedient, CCOO d'Indústria de Catalunya fem una valoració positiva de l'acord, ja que ha permès reduir l'afectació de l'expedient i l'aplicació de mesures no traumàtiques, mitjançant baixes voluntàries i un pla de prejubilacions. L'acord assolit també inclou un pla de viabilitat per a la planta de Montcada i Reixac per als pròxims 3 anys, en el qual l'empresa assumeix un seguit de compromisos per garantir l'ocupació efectiva de la plantilla que no ha resultat afectada per l'expedient.

més informació »


Vaga a Stradivarius (Grup Inditex) de Sallent

Els dies 4, 5 i 6 de novembre.

més informació »


Nova jornada de vaga a la delegació d'Elecnor de Sabadell

Aquest divendres, 25 d'octubre, el comitè d'empresa de la delegació de telecomunicacions d'Elecnor de Sabadell manté la vaga parcial de 2 hores a l'inici de cada torn de treball davant la impossibilitat d'acostar posicions amb la direcció de l'empresa per millorar les condicions de treball de la plantilla.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central es reuneix amb l'Ajuntament de Sabadell per demanar solucions al fibrociment localitzat al Parc Central del Vallès

Avui dijous, 23 d'octubre.

més informació »


Concentració MPD

Dilluns, 14 d'octubre, a Terrassa.

més informació »


XVII Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Dies 11 i 12 d'octubre a la Masia El Xaloc (Carretera Manresa-Vic, km 11, Calders).

més informació »


Demà, nova jornada de vaga parcial a la delegació de telecomunicacions d'Elecnor de Sabadell

El comitè d'empresa manté les jornades de vaga parcial convocades, a l'espera d'una resposta de la direcció d'Elecnor a les propostes per millorar les condicions laborals de la plantilla.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central organitza la 2a Escola Sindical Apolo Giménez

Demà dijous, 10 d'octubre, a partir de les 9.30 hores, a la seu del sindicat a Terrassa (c/Unió, 23).

més informació »


El Comitè d'Empresa d'Elecnor convoca diverses jornades de vaga parcial a la delegació de Sabadell

Davant la impossibilitat d'arribar a un acord amb la direcció d'Elecnor per millorar les condicions laborals de la plantilla, el comitè d'empresa de la delegació de telecomunicacions que Elecnor té a Sabadell ha convocat diverses jornades de vaga parcial els mesos d'octubre, novembre i desembre per forçar l'empresa a desbloquejar aquesta situació. Durant aquestes jornades de vaga es faran dues hores d'aturada a l'inici de cada torn de treball. Les primeres es faran els dies 4, 11, 18 i 25 d'octubre.

més informació »


Nova jornada de vaga a TE Connectivity contra l'ERO

Demà dijous, 3 d'octubre.

més informació »


2a Escola Sindical Apolo Giménez

Populismes, canvis socials i tendències polítiques

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO que planteja General Cable

Davant les intencions del Grup General Cable de presentar un ERO per tancar les fàbriques de Manlleu i de Montcada i Reixac i acomiadar uns 600 treballadors i treballadores, segons ha informat aquest matí la direcció del grup, CCOO d'Indústria de Catalunya manifesta el seu rebuig absolut a aquest expedient.

més informació »


CCOO denuncia una agressió a un treballador de la Diputació de Barcelona

Oficina de Manresa de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT).

més informació »


La plantilla de TE Connectivity es mobilitza contra l'ERO

Dijous, 26 de setembre, faran una jornada de vaga de 24 hores que començarà a les 6 h del matí i finalitzarà a les 6 h del divendres 27. Coincidint amb la jornada de vaga, faran una assemblea a les 12.30 h, davant de la fàbrica (polígon industrial Pla del Coll, carrer de Tordera, 6) per informar de la primera reunió amb l'empresa i decidir les pròximes accions.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO anunciat per TE Connectivity de Montcada que pot afectar un centenar de treballadors i treballadores

CCOO d'Indústria de Catalunya rebutja l'ERO anunciat aquest matí per l'empresa multinacional TE Connectivity ( antiga Tyco) de Montcada i Reixach, que té la intenció d'acomiadar un centenar de treballadors i treballadores, el que representa una quarta part de la plantilla. Aquesta empresa es dedica a la producció de sensors i altres components per a la indústria de l'automoció i compta amb uns 80.000 treballadors i treballadores en 140 països del món.

més informació »


CCOO organitza una jornada sobre novetats jurídiques en matèria d'igualtat i de registre de jornada de treball

CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central organitza el proper dilluns, 16 de setembre, la jornada “Canvis legislatius, eines contra la precarietat: plans d'igualtat i registre de jornada”. L'acte tindrà lloc a partir de les 10 hores a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, Edifici V. Travessera dels Turons, Bellaterra.

més informació »


XVII Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas. Idees. Organització. Lluita!

Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya ha organitzat per a l'11 i el 12 d'octubre, la XVII edició de l'Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas que portarà per lema "Idees. Organització. Lluita!" i tindrà lloc a la Masia El Xaloc, de Calders.

més informació »


11 de Setembre

Un any més, participarem en els actes de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de setembre.

més informació »


Jornada Jurídica

Canvis legislatius, eines contra la precarietat: plans d'igualtat i registre de jornada

més informació »


Vaga a Castellar Vidrio davant el bloqueig de les negociacions del conveni

CCOO donem suport a la mobilització i les reivindicacions de la plantilla i exigim a la direcció de l'empresa un canvi de posicionament. CCOO entenem que és hora de recuperar les condicions salarials i laborals que es van veure retallades en l'anterior conveni.

més informació »


La plantilla de Volpak es mobilitza pel salari i contra els acomiadaments

Faran aturades d'una hora els dies 11, 12, 15 i 16 de juliol, entre les 9 i les 10 h, després que la reunió de mediació al Tribunal Laboral de Catalunya finalitzés sense acord.

més informació »


Celebrada la 28a Escola d'estiu de CCOO de Catalunya

Amb el lema "Comunicació, identitat, credibilitat i fake news".

més informació »


Els treballadors i les treballadores del PEM Guiera de Cerdanyola

Fan donació de roba al poble de Tachtt Berane de Mauritània

més informació »


Els sindicats CCOO, STAJ i CSI-F denuncien temperatures insostenibles als jutjats de Gavà i Sabadell

Les dependències judicials de Gavà i Sabadell estan suportant des de la setmana passada temperatures que han arribat als 38 graus centígrads a causa de l'avaria dels sistemes de climatització dels edificis judicials d'aquestes localitats. Aquesta avaria i les temperatures a les quals s'ha arribat aquests dies han provocat una situació de salut laboral insuportables i estan afectant la salut dels treballadors.

més informació »


Javier Pacheco assisteix a l'acte de tancament del dipòsit salí del Cogulló, a Sallent

Demà dissabte, 29 de juny, a les 10 hores.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'una dona a Terrassa a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i l'entorn.

més informació »


Presentació a Sabadell del llibre 'Mis vivencias, CCOO y la Transición política en los centros de trabajo (1976-1999)', de Juan Guil

Demà dimarts, 18 de juny, a les 18 hores, al Casal Pere Quart (Rambla, 69, Sabadell).

més informació »


28a Escola d'estiu de CCOO de Catalunya: "Comunicació, identitat, credibilitat i 'fake news'"

La comunicació sempre ha estat un element molt important per a CCOO, però en el món actual les 'fake news' o notícies falses s'han convertit en un element a tenir en compte que pot tergiversar la nostra capacitat d'analitzar la realitat i que hem d'aprendre a identificar.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central amb Unai Sordo i Javier Pacheco

Aquest dijous, 13 de juny, a partir de les 10.30 hores, al Teatre Principal de Terrassa (Pl. Maragall, 2).

més informació »


CCOO participarà a la segona sessió de treball de l'Agenda Urbana de Catalunya, demà a Manresa

Demà dimecres, 12 de juny, a la Fundació Universitària del Bages.

més informació »


Descoberta de la placa commemorativa de la manifestació del Primer de Maig del 1969 a la Font de les Canyes de Terrassa

Demà dijous, 30 de maig, a les 18.00 hores, al camí d'accés a la Torre Mossèn Homs.

més informació »


Descoberta de la placa commemorativa

Dijous, 30 de maig, a la font de les Canyes

més informació »


CCOO participarà a la manifestació convocada per la plataforma Rubí Acull a favor de l'acollida i l'atenció a menors

Demà dijous, 23 de maig, a les 19 hores, des de l'Estació d'FGC de Rubí.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central

13 de juny al Teatre Principal de Terrassa

més informació »


Taula rodona "Feministes i diversxs: resistència democràtica en temps de Bolsonaro i Trump" amb l'activista Monica Benicio

Demà dissabte, 18 de maig, a les 12 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69).

més informació »


Conferència "La negació de la violència de gènere" amb Miguel Lorente Acosta, a Terrassa

Dilluns, 13 de maig, a les 18.30 hores, a la Nova Jazz Cava de Terrassa (pg. Tete Montoliu, 24).

més informació »


El Comitè d'Empresa de Nissan signa un acord de conveni col·lectiu

Adequant la plantilla a les necessitats.

més informació »


CCOO inaugura a Terrassa l'exposició “Cipriano García: els valors de la dignitat obrera”

CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central començarà la Setmana Cultural i Reivindicativa del Primer de Maig amb la inauguració de l'exposició “Cipriano García: els valors de la dignitat obrera” i amb l'acte de presentació, titulat “Recordant Cipriano García”.

més informació »


Actes de commemoració del Primer de Maig.

+DRETS+IGUALTAT+COHESIÓ #PRIMER LES PERSONES

més informació »


VI Cursa per la Justícia Social de Terrassa

Diumenge, 7 d'abril, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i de Dani Jorquera, gerent de Prodis.

més informació »


CCOO lamenta la mort del company Pedro Sánchez Valdervira

Entre d'altres responsabilitats sindicals, la de secretari d'Organització i Finances de CCOO del Vallès Occidental i va ser membre del Consell Nacional de CCOO de Catalunya

més informació »


CCOO nega que els treballadors i treballadores d'Elecnor estiguin provocant els talls de subministrament elèctric a Barcelona

Vaga legítima.

més informació »


Concentració per denunciar persecució sindical a Alliance Healthcare España, SA

Demà dimarts, 19 de març, a les 10.30 hores, a la Fira de Barcelona a l'Hospitalet (av. Joan Carles I, 64).

més informació »


Vaga dels treballadors i treballadores d'Elecnor, S.A. de Montcada i Reixac, a partir del dilluns 18 de març

Conceptes salarials de la nòmina.

més informació »


8-M Concentracions i manifestacions

Vine, #EnsPlantem contra les bretxes, les violències i les desigualtats! #8MCadaDia

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central denuncia la situació de sobreràtio de les aules dels centres escolars al Vallès Occidental

Per una veritable educació inclusiva i unes millors condicions laborals del personal docent.

més informació »


Manifestació contra el tancament del servei d'oncologia infantil de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell

Demà dijous, 28 de febrer, a les 18.00 hores, des de davant de l'hospital.

més informació »


Manifestació contra el tancament del Servei d'Oncologia Infantil del Taulí

Dijous, 28 de febrer, a les 18 h

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central organitza a Terrassa la projecció del documental “El proxeneta, paso corto y mala leche”

CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central organitza diferents actes per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. Entre ells, el dilluns 25 de febrer, a les 18.30 hores, i amb col·laboració amb el PSC i UGT, s'organitzarà la projecció del documental “El proxeneta, paso corto y mala leche”.

més informació »


Nou Conveni de l'Ajuntament de Sabadell per als propers tres anys

L'assemblea de treballadors i treballadores l'aproven per majoria.

més informació »


CCOO participarà a la manifestació a Manresa per exigir uns serveis de RENFE dignes i segurs

Avui dilluns, 11 de febrer, a les 19.00 hores, des de la Plaça Sant Domènec.

més informació »


Actes de reconeixement als advocats laboralistes d'Atocha

Dilluns, 11 de febrer, a Terrassa, i dimarts, 12 de febrer, a Manresa.

més informació »


Actes de reconeixement als advocats i advocades laboralistes d'Atocha

Terrassa, 11 de febrer i Manresa, 12 de febrer

més informació »


Projecció del Documental "El Proxeneta"

Dilluns 25 de febrer a les 18.30 h al Cinema Catalunya de Terrassa

més informació »


Actes 8 de Març

Prou Bretxes, violències, desigualtats!

més informació »


CCOO organitza a Sabadell una assemblea per reclamar el compliment dels acords salarials, modificar la reforma laboral i millorar les pensions

Demà dimecres, 6 de febrer, a les 10.30 hores, a l'Auditori Lacy (c/Lacy, 1), amb participació de Javier Pacheco.

més informació »


Assemblea general de delegats i delegades CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central

Dimecres, 6 de febrer, 10.30 h a la Sala Lacy de Sabadell

més informació »


Acord a Alliance Healthcare España S.A.

Desconvocades les aturades de dues hores dels dies 21, 22 i 23 de gener.

més informació »


Quarta jornada de vaga a Abelló Linde contra el pla de reestructuració presentat per l'empresa

Als centres de treball de Barcelona, Parets del Vallès i Rubí.

més informació »


Vaga a Alliance Healthcare España S.A.

Aturades de dues hores els dies 21, 22 i 23 de gener.

més informació »


Tercera jornada de vaga a Abelló Linde contra el pla de reestructuració presentat per l'empresa

Centres de treball de Barcelona, Parets del Vallès i Rubí.

més informació »


Suport a les dones d'Andalusia

Dimarts, 15 de gener a les 19 h, al Raval de Montserrat (davant de l'Ajuntament de Terrassa).

més informació »


Nova jornada de vaga a Abelló Linde contra el pla de reestructuració presentat per l'empresa

Afectarà els centres de treball de Barcelona, Parets del Vallès i Rubí.

més informació »


La Inspecció de Treball inicia procediments sancionadors contra l'empresa EBONE del Parc Esportiu Municipal-PEM Guiera

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès segueix mirant cap a una altra banda i desatén les reivindicacions dels treballadors i treballadores.

més informació »


Acomiadaments al Parc Esportiu Municipal-PEM GUIERA de Cerdanyola del Vallès

Novament l'empresa concessionària i l'Ajuntament actuen contra els drets dels treballadors i les treballadores.

més informació »


CCOO felicita a tots els agents que han participat en el procés de reversió del servei públic de l'aigua de Terrassa i que ha garantit el manteniment de tots els llocs de treball

L'any 2014, previ a les eleccions municipals, alguns grups polítics aspirants a l'alcaldia del consistori van optar per posar als seus programes electorals la reversió del servei públic externalitzat de l'aigua

més informació »


Javier Pacheco assistirà a l'assemblea de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Sabadell

Demà dijous, 29 de novembre, a les 12.00 hores, a l'Auditori del Casal Pere Quart de Sabadell (Rambla, 69).

més informació »


CCOO d'Indústria exigim a Alliance Healthcare la readmissió del treballador acomiadat

CCOO denunciem es tracta d'un acomiadament injustificat i critiquem les formes de l'empresa, que va procedir sense previ avís a la representació legal de la plantilla i sense donar-li l'opció de ser assistit per un membre del comitè d'empresa.

més informació »


Noves jornades de vaga a les empreses tèxtils IEBOSA i IEMESA per exigir un pacte d'adhesió al conveni sectorial vigent

Dijous 15 i divendres 16 de novembre.

més informació »


La plantilla d'Endesa es mobilitza a Sabadell per unes condicions laborals dignes i un repartiment just dels beneficis

Davant el bloqueig de les negociacions del conveni per part de l'empresa, les treballadores i treballadors d'Endesa s'estan mobilitzant a les diferents comarques per reivindicar unes condicions laborals dignes per a la plantilla i un repartiment més just dels beneficis. Aquest dimecres ho faran a la seu de Sabadell.

més informació »


Vaga a les empreses tèxtils IEBOSA i IEMESA per exigir un pacte d'adhesió al conveni sectorial vigent

L'empresari, que és propietari de les dues empreses, es nega a signar el pacte articulat al Conveni de la indústria tèxtil i de la confecció encara vigent que CCOO estem defensant, davant l'acord extraestatutari signat per la patronal i UGT en minoria. CCOO li exigim que reconsideri el seu posicionament o ens veurem abocats a la mobilització.

més informació »


25 de Novembre, Dia Internacional per l'Eliminació de les violències contra les Dones

Actes commemoratius

més informació »


CCOO d'Indústria rebutgem l'ERO presentat per Lacoste per acomiadar 100 treballadors i treballadores

CCOO donem total suport a les reivindicacions i la mobilització dels treballadors i treballadores en la seva lluita perquè es concreti un pla de viabilitat que garanteixi el futur i l'estabilitat dels llocs de treball. Els dies 26, 27, 29 i 31 d'octubre es concentraran davant la botiga Lacoste del passeig de Gràcia de Barcelona en defensa dels llocs de treball.

més informació »


Desconvocada la vaga a Acabats 2013

Prevista per als dies 23 i 25 d'octubre.

més informació »


Vaga a l'empresa Acabats 2013 per l'incompliment del pacte articulat al conveni de la indústria tèxtil

CCOO donem suport a la vaga convocada els dies 23 i 25 d'octubre davant l'incompliment, per part de l'empresa, del pacte articulat d'adhesió al Conveni de la indústria tèxtil i de la confecció 2015-2017, assolit fa unes setmanes amb la representació legal de la plantilla.

més informació »


Els treballadors i treballadores denuncien novament la pèssima gestió de l'Ajuntament de Cerdanyola al Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera

Precàries condicions laborals.

més informació »


Concentració de suport als transportistes acomiadats per Alliance Healthcare

Hi participaran les persones que integren l'estructura i el consell de la unió territorial i el sindicat intercomarcal d'Indústria de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya central per manifestar el suport del sindicat als treballadors afectats, volem exigir a la multinacional la readmissió d'aquests companys i que s'assegui a negociar un acord professional que reculli les condicions laborals del col·lectiu de transportistes.

més informació »


CCOO reivindica millores concretes en l'accés als centres de treball de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat es va comprometre a convocar una comissió de treball al mes de setembre.

més informació »


Acte de reconeixement als advocats laboralistes del Bages i presentació del llibre 'Memòries d'un advocat laboralista desencantat', de Marc Viader

Demà dimecres, 10 d'octubre, a les 19.00 hores, a la seu de CCOO a Manresa (Pg. de Pere III, 60-62).

més informació »


La Vaga del 76

Presentació de l'Espai de Memòria de la Lluita Antifanquista i Recuperació Democràtica de Sabadell 1976

més informació »


CCOO seguim exigint a Alliance Healthcare la readmissió dels dos acomiadats

Durant tota aquesta setmana, els transportistes acomiadats per Alliance Healthcare traslladen la seva acampada reivindicativa davant les portes de la planta de Polinyà per continuar denunciant la situació que pateix el col·lectiu de treballadors autònoms dependents d'Alliance Healthcare i el conflicte obert davant la falta de reconeixement dels drets d'aquest col·lectiu per part de la companyia.

més informació »


CCOO denuncia la situació insostenible del servei d'urgències a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa

Per col·lapse continu i males condicions laborals.

més informació »


CCOO de Catalunya condemna l'assassinat d'un menor de Sabadell a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

CCOO de Catalunya condemna l'assassinat masclista d'un menor de Sabadell (avui s'ha confirmat aquest fet, encara que va succeir fa unes setmanes), i novament expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s'exerceix vers les dones només pel fet de ser dones, i també sobre els menors.

més informació »


Les mútues col·laboradores de la Seguretat Social

Divendres, 21 de setembre a Sabadell

més informació »


ACTE DE RECONEIXEMENT ALS ADVOCATS LABORALISTES

Presentació del llibre ‘Memòries d'un advocat laboralista desencantat', de Marc Viader.

més informació »


11 de Setembre

Ofrenes florals que es faran al nostre territori.

més informació »


Presentació del llibre "Històries íntimes" de Jenni Rodà i Neus Verdaguer

Dimecres 19 de setembre, a les 19 h a la Casa del Llibre de Terrassa (carrer Cremat,15).

més informació »


Desconvocada la vaga parcial a Tecnoclinic

S'obre un període de negociació per donar resposta a la plantilla.

més informació »


Signat un acord laboral amb el Grupo Jorge que permetrà laboralitzar més de 1.200 falsos autònoms

Falsos autònoms passen al Règim General de la Seguretat Social.

més informació »


Revista 'Treballadora' número 48

"Un violador no és un malalt, és un fill sa del patriarcat" #Treballadora @DonesCCC i @Conchi

més informació »


CCOO valorem positivament el seguiment de la vaga del tèxtil

CCOO d'Indústria valorem molt positivament l'èxit i la normalitat amb què es va desenvolupar la convocatòria de vaga al sector tèxtil i la confecció que CCOO hem dut a terme en solitari i que ha estat secundada per més del 70% de les treballadores i treballadors de les empreses del sector del nostre territori, superant amb escreix les expectatives que tenia la nostra contrapart.

més informació »


Seguiment i valoració de la vaga del sector tèxtil

Demà dijous, 19 de juliol, a les 12.00 hores, a Sabadell.

més informació »


La plantilla de Tecnoclinic inicia una vaga parcial davant els canvis que pretén aplicar l'empresa

Faran vaga de 2 hores per torn des del 19 de juliol fins al 3 d'agost per manifestar el seu rebuig als canvis que pretén aplicar la direcció de l'empresa en algunes seccions, amb la implantació d'un quart torn de treball, sense acord amb la representació de la plantilla. CCOO exigim a l'empresa que s'assegui a negociar amb el comitè amb la voluntat d'arribar a un acord que garanteixi les condicions laborals de les treballadores i treballadors i permeti resoldre la situació.

més informació »


19 de juliol, vaga del sector del tèxtil i la confecció

CCOO entenem que és el moment de recuperar els drets perduts amb la crisi i que un cop superada cal acabar amb els salaris de misèria. No podem permetre que la patronal segueixi precaritzant les condicions laborals de les treballadores i treballadors de les empreses tèxtils, mentre el sector genera treball i riquesa. Per aquesta raó, fa dues setmanes que estem preparant la vaga per garantir l'èxit de la convocatòria, amb una resposta molt positiva fins al moment de les principals empreses del sector del nostre territori.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central organitza demà una assemblea de delegats i delegades a Sabadell amb la negociació col·lectiva i la situació política com a eixos centrals

La Fira de Sabadell (pl. de la Sardana, 7, Sabadell) acollirà demà divendres, 29 de juny, una assemblea general de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central.

més informació »


6a campanya solidària de recollida de material escolar

Cap criatura sense material escolar

més informació »


Assemblea general de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central

29 de juny, a la Fira de Sabadell, pl. de la Sardana, 7.

més informació »


CCOO denuncia que el Departament d'Ensenyament decideix tancar el Grau Superior d'FP de Documentació Sanitària a l'INS La Ferreria de Montcada

Ahir dimarts, el Departament d'Ensenyament va confirmar a la comunitat educativa i a l'Ajuntament de Montcada i Reixac el tancament del cicle formatiu a l'INS La Ferreria sense tenir en compte els seus indicadors d'èxit i els arguments defensats per CCOO, govern municipal, professorat, AFA i alumnat.

més informació »


CCOO, juntament amb la comunitat educativa de l'INS La Ferreria de Montcada, convoquen concentració davant els Serveis Territorials del departament d'Ensenyament a Sabadell

La Federació d'Educació de CCOO, juntament amb el conjunt de la comunitat de l'Institut La Ferreria de Montcada i Reixac, convoca una concentració com a protesta pel tancament del Cicle Formatiu de Documentació Sanitària.

més informació »


El Ple de l'Ajuntament de Montcada i Reixac aprova una moció contra el tancament del cicle de FP a l'INS Les Ferreries

A mitjans d'aquest curs el Departament d'Ensenyament i els Serveis Territorials del Vallès Occidental han fet pública la seva voluntat de tancar el Cicle Formatiu de Documentació Sanitària a l'Institut La Ferreria de Montcada i Reixac.

més informació »


5a. Cursa Solidària per la Justícia Social a Terrassa

Diumenge 22 d'abril, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO convoca una concentració i tancada a l'institut La Ferreria de Montcada per protestar per la clausura del cicle formatiu de Documentació Sanitària

La Federació d'Educació de CCOO vol denunciar que el Departament d'Educació té la intenció de tancar el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Documentació Sanitària a l'Institut d'Educació Secundària (INS) La Ferreria de Montcada i Reixac. CCOO va conèixer aquesta decisió en el si de la Junta de Personal.

més informació »


Debats sobre treball i capitalisme

16 d'abril a Sabadell i 24 d'abril a Barcelona

més informació »


Cinefòrum amb 'I, Daniel Blake'

Acció Jove - Joves de CCOO de Catalunya ha organitzat un cinefòrum sobre la pel·lícula I, Daniel Blake, del director britànic Ken Loach. L'acte tindrà lloc el dijous 12 d'abril de 2018, a partir de les 18 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell, i s'hi podrà veure la pel·lícula i participar en un debat posterior.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central acull la sessió de treball entre el Pacte de reindustrialització del Vallès Occidental i el Pacte nacional per a la indústria

Ahir dimecres 14 de març, va tenir lloc, a la seu de CCOO de Terrassa, una trobada de treball entre el Pacte per la reindustrialització del Vallès Occidental i el Pacte nacional per la indústria de Catalunya. El Vallès Occidental es constitueix així com a territori pioner a iniciar una col·laboració permanent i estructurada amb el Pacte nacional.

més informació »


Actes Pensions

Treball Digne #PensionsDignes

més informació »


CCOO exigim a l'administració la defensa i promoció de la indústria ferroviària catalana

CCOO d'Indústria recordem que la indústria ferroviària és un sector punter al nostre país, amb un alt valor afegit en termes de qualitat i d'innovació, ja que incorpora les darreres tecnologies en termes de seguretat, connectivitat i sostenibilitat, i amb unes treballadores i treballadors altament qualificats. Per aquesta raó, exigim a les administracions catalanes que tinguin en compte aquestes qüestions a l'hora de planificar les inversions i les polítiques industrials per garantir la defensa del nostre teixit industrial i de l'ocupació del sector.

més informació »


CCOO organitza a Sabadell un debat sobre el present i el futur de les pensions

Demà dijous, 1 de març, a les 17.30 hores, a la Sala Lacy (c/Lacy, 1), amb Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, i Carlos Bravo, secretari de Políticas Públicas y Protección Social de CCOO.

més informació »


CCOO lamenta que l'Ajuntament de Terrassa no reculli la moció dels sindicats majoritaris sobre la vaga laboral del 8 de Març

Des de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central lamentem profundament que davant una jornada de reivindicació i lluita com la que està convocada, contra la bretxa salarial, els sous de misèria i contra totes les violències masclistes que pateixen les dones, l'Ajuntament de la ciutat no hagi tingut ni tan sols en consideració dur la moció dels sindicats majoritaris i més representatius a la Junta de Portaveus per a la seva aprovació i sí la d'altres col·lectius i organitzacions pel mateix motiu.

més informació »


Pensions, present i futur

Propostes SINDICALS, compromisos POLÍTICS

més informació »


CCOO segueix concentrant-se davant Clarel per denunciar la situació precària de les seves condicions laborals

Demà dimecres, 14 de febrer, a dues botigues de Manresa.

més informació »


L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la representació de personal es proposen tancar un nou marc laboral aquest primer semestre d'exercici

Calendari de reunions setmanals.

més informació »


Renda garantida ciutadana

Sessió informativa oberta al públic.

més informació »


S'obre un període de negociació a Alliance Healthcare per donar resposta a la plantilla del Departament de Contact Center

Davant la pressió de la vaga convocada, la direcció d'Alliance Healthcare España ha arribat a un acord amb el comitè d'empresa per obrir un període de negociació aquest mes de febrer que permeti donar resposta a les reivindicacions de la plantilla del departament de Contact Center i resoldre la problemàtica existent. CCOO valorem positivament l'obertura d'aquest procés negociador i exigim a l'empresa les mesures necessàries per garantir unes condicions laborals dignes per a les treballadores i treballadors d'aquest departament.

més informació »


Assemblea de delegades i delegats CCOO de Catalunya

"A l'ofensiva!", dimecres dia 7 de febrer al pavelló poliesportiu Marina-Besòs, a partir de les 10.00 hores

més informació »


La plantilla de Contact Center d'Alliance Healthcare exigeix uns horaris dignes i compatibles amb la salut i la conciliació

Les treballadores i treballadors del Departament de Contact Center d'Alliance Healthcare España faran dues hores diàries de vaga durant dues setmanes, a partir del proper dia 29 de gener, per reclamar a l'empresa uns horaris dignes i compatibles amb la protecció de la salut en el treball i amb la conciliació de la vida laboral i la personal. CCOO d'Indústria de Catalunya donem suport a la vaga parcial convocada i exigim a la direcció d'Alliance Healthcare que posi mesures per resoldre aquesta situació.

més informació »


CCOO es mobilitza davant els greus dèficits de mobilitat als polígons industrials de Sant Cugat del Vallès

Demà divendres, 26 de gener, repartiment de fulls informatius.

més informació »


CCOO aposta per planificar i implementar les propostes que reverteixin la segregació escolar a Terrassa

El Consell Escolar Municipal aprova la creació d'una Comissió.

més informació »


CCOO exigeix a Nissan noves produccions que permetin garantir l'ocupació a les plantes catalanes

Davant el recent anunci de Nissan sobre la finalització de la producció dels models Pulsar i NV200 Evalia a les plantes catalanes, CCOO exigeix a la direcció europea de Nissan que adjudiqui nous productes a aquestes plantes per garantir l'ocupació tant a l'empresa principal com a les seves proveïdores i subcontractes. Per CCOO, els treballadors i treballadores han demostrat la seva competitivitat i l'alta qualitat dels vehicles.

més informació »


CCOO d'Indústia lamentem la mort del company Raimundo Rodríguez

CCOO d'Indústria de Catalunya volem expressar el nostre condol i suport als seus familiars, amics, companys i companyes d'Alstom Transporte per aquesta lamentable pèrdua.

més informació »


CCOO continua les mobilitzacions davant de Clarel per reclamar un treball amb condicions dignes

Diverses sentències judicials i la Inspecció de Treball donen la raó al sindicat i obliguen l'empresa a rectificar i respectar els drets de la seva plantilla.

més informació »


Els treballadors i treballadores del PEM Guiera de Cerdanyola denuncien les males condicions de treball, els problemes continuats amb l'empresa adjudicatària del monitoratge esportiu i la incertesa davant del futur de la instal·lació

De forma constant i reiterada, Ebone amb el consentiment i la inoperància de l'Ajuntament de Cerdanyola, permet que es vulneri mes rere mes el termini màxim de pagament de les nòmines establert al conveni col·lectiu.

més informació »


La Federació d'Educació de CCOO denuncia la imputació de la directora de l'Escola Pere Calders de Polinyà

Per desobediència a l'autoritat judicial l'u d'octubre.

més informació »


VIII Escola Neus Catatà

CCOO, contra totes les violències sexuals!

més informació »


CCOO convoca assemblees de delegats de les universitats públiques catalanes i de tota l'afiliació de les empreses del Campus de la UAB

Demà dimecres, 29 de novembre, a partir de les 11.00 hores, amb assistència de Javier Pacheco, secretari general del sindicat.

més informació »


L'Ajuntament de Terrassa i el Comitè d'Empresa de Mina Pública d'Aigües de Terrassa creen una comissió de seguiment del canvi de gestió de l'aigua

L'Ajuntament de Terrassa i el Comitè d'Empresa de Mina Pública d'Aigües de Terrassa SA han constituït una comissió tècnica que s'encarregarà de fer seguiment de la tramitació de l'expedient de canvi de forma de gestió del servei d'abastament d'aigua a Terrassa, i dels passos que ha de fer l'Ajuntament per la constitució i posada en funcionament del nou servei

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dijous, 16 de novembre, a Vic, Lleida i Tortosa.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que ha presentat l'empresa Bros per tancar la fàbrica

CCOO considera que l'empresa té viabilitat i que les causes econòmiques que addueix la direcció no justifiquen l'expedient. Per aquesta raó, CCOO exigeix a l'empresa la retirada de l'ERO i que s'assegui a negociar una sortida que garanteixi la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball.

més informació »


Ruta de l'exili

Dissabte 2 de desembre La ruta de l'exili Argelers- Cotlliure-Elna Sortida guiada per Assumpta Montellà,historiadora i autora del llibre La Maternitat d'Elna

més informació »


Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Demà dimecres, 8 de novembre, a Badalona, Manresa i Igualada.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Sabadell sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana

Dijous, 2 de novembre, a les 13.00 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell.

més informació »


S'arriba a un acord a Gear Solutions

Malgrat que lamentem que no hagi estat possible la retirada de l'expedient, CCOO valorem positivament l'acord assolit, ja que s'ha reduït considerablement el nombre de persones afectades i s'han millorat les condicions respecte de les plantejades inicialment per l'empresa. L'acord ha estat ratificat per majoria pels treballadors i treballadores i amb la seva consecució queda desconvocada la vaga indefinida.

més informació »


Acte a Terrassa pel 50è aniversari de la "Manifestació de les Pedres"

Demà divendres, 27 d'octubre, a les 18 hores, al Parc dels Catalans.

més informació »


Els treballadors de Gear Solutions inicien una vaga indefinida contra l'ERO

A partir del 26 d'octubre inicien una vaga indefinida per manifestar el seu rebuig a l'ERO d'extincions plantejat per l'empresa. CCOO d'Indústria dona suport a la convocatòria de vaga i acompanyarà els treballadors en aquesta mobilització.

més informació »


CCOO de TVE demana explicacions a la direcció davant la presència de policia camuflada entre els treballadors a les instal·lacions de Sant Cugat

CCOO de TVE ha fet un comunicat de premsa on explica que ha demanat explicacions a la direcció de Sant Cugat davant la presència de persones armades entre els treballadors i les treballadores d'aquestes instal·lacions

més informació »


Manifestació de les Pedres a Terrassa

AGENDA Divendres 27 d'octubre 18 h Parc dels Catalans (indret on es produí la manifestació) 08224 Terrassa

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO presentat per Gear Solutions

CCOO advertim a la direcció que no pot fer pagar als treballadors i treballadores la seva mala gestió empresarial i la instem a retirar l'expedient i a buscar una sortida que permeti garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball.

més informació »


CCOO aconsegueix un bon acord al conveni d'empresa a Skis Rossignol

Millora en les condicions laborals, salarials i de contractació.

més informació »


CCOO valorem positivament el principi d'acord assolit sobre l'ERO de Lacrem

L'acord ha permès reduir l'afectació de l'expedient, incorpora criteris de voluntarietat i millora les condicions plantejades inicialment per l'empresa, gràcies a les negociacions i a la pressió de la mobilització. Els treballadors i treballadores de les plantes de Barcelona, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans han ratificat l'acord per una àmplia majoria.

més informació »


Convocades aturades a Lacrem contra l'ERO presentat per l'empresa

Els dies 5 i 6 d'octubre es faran aturades parcials de 3 hores per torn: de 10 a 13 h el torn de matí, de 17 a 20 h el torn de tarda i de 22 a 01 hores el torn de nit. També s'ha convocat vaga de 24 hores per als dies 9 i 10 d'octubre.

més informació »


I Escola Sindical Apolo Giménez

Escola Sindical

més informació »


CCOO rebutgem l'ERO que ha presentat Lacrem per acomiadar 153 treballadors

CCOO exigim la retirada de l'expedient, ja que ens oposem als acomiadaments, però també a la precarització de l'ocupació que suposen tant les novacions de contractes a fixes-discontinus com l'externalització de serveis que planteja l'empresa.

més informació »


Actes de la Diada Nacional el proper 11 de Setembre

La Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central, participarà el proper 11 de setembre en les ofrenes florals commemoratives de la Diada Nacional de Catalunya a Berga, Manresa, Moià, Rubí, Sabadell, Terrassa i Ripollet.

més informació »


11-S: Diada Nacional de Catalunya

La Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central, participarà el proper 11 de setembre en les ofrenes florals commemoratives de la Diada Nacional de Catalunya a diverses poblacions

més informació »


XV Escola de Joves Sindicalistes Ángel Rozas

Divendres 8 i dissabte 9 de setembre del 2017 al Masnou.

més informació »


Cinefòrum amb la pel·lícula 'Pan y rosas'

Demà dijous, 27 de juliol, a les 18.00 hores, al Casal Pere Quart de Sabadell.

més informació »


Convocades aturades a Irvia Manteniment Ferroviari per exigir a l'empresa el compliment dels acords pactats

Aquest divendres, 21 de juliol, les plantilles de Montcada i Reixac i de Mataró faran una vaga de 24 hores i a les 12 hores es concentraran a l'Estació de Sants, a Barcelona, per denunciar aquesta situació i manifestar el seu rebuig a les continues modificacions substancials de les seves condicions laborals per part de la companyia, que està incomplint els acords signats i no aplica les sentències judicials en ferm. També han convocat dues hores d'aturada per als dies 24, 26 i 28 de juliol.

més informació »


Vaga a Industrias Ponsa per l'incompliment del conveni i els endarreriments en el pagament de les nòmines

Demà dijous, 20 de juliol.

més informació »


CCOO aconseguim tot el comitè d'empresa de Vandelande Industries

CCOO d'Indústria valorem molt positivament aquest resultat, que posa de manifest la bona feina feta pel sindicat en els darrers anys en defensa dels interessos de la plantilla davant el procés de fusió de les diferents empreses del Grup Dinamic i la seva posterior adquisició per part de Vanderlande Industries.

més informació »


L'Ajuntament de Manresa atorga la Medalla de la Ciutat al mèrit cívic a Josep Rueda i Cruz

CCOO d'Indústria de Catalunya i CCOO del Vallès Occidental – Catalunya central ens sentim especialment orgullosos i orgulloses amb la concessió de la Medalla de la Ciutat de Manresa al mèrit cívic al company Josep Rueda i Cruz per la seva reconeguda trajectòria personal i professional i, especialment, per la seva dedicació sindical i veïnal, que ha incidit en la millora de les condicions als barris i a la ciutat en general.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Finanzauto inicien una vaga a tot l'Estat contra l'ERO

La plantilla de Barberà del Vallès secunda aquesta vaga i es concentrarà a les portes de l'empresa al llarg de la setmana per demanar a l'empresa que retiri l'ERO

més informació »


CCOO exigeix a Ercros una sortida que garanteixi la continuïtat i els llocs de treball a la planta de Cardona

A la darrera reunió amb la direcció d'Ercros, CCOO va demanar a la multinacional que aclarís el futur de la planta, davant la incertesa actual, i la va instar a buscar una alternativa industrial i les inversions necessàries per donar una sortida a aquest procés i garantir el manteniment de l'ocupació.

més informació »


Una oportunitat per a la indústria de la comarca

Sindicats i patronals vallesanes valoran l'acord per revitalitzar aquest sector en Catalunya

més informació »


Una oportunitat per a la indústria de la comarca

Pacte nacional per la Indústria

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Manresa amb el lema #ofensivaCCOO

Demà dimarts, 4 de juliol, a les 10.00 hores, a la seu del sindicat (pg. Pere III, 60-62).

més informació »


El TSJC concedeix una pròrroga d'un any a Iberpotash

CCOO valorem positivament que s'hagi acceptat una moratòria, ja que permetrà garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball, però estarem vigilants que es compleixin les mesures i compromisos adquirits per l'empresa per afrontar aquesta moratòria, especialment en temes mediambientals.

més informació »


CCOO d'Indústria rebutja l'ERO presentat per Finanzauto a escala estatal

El proper 29 de juliol s'ha convocat una primera jornada de vaga i una manifestació a Arganda del Rey (Madrid), des de la seu de l'empresa fins a l'Ajuntament, a la qual estan convocats els treballadors i treballadores de tots els centres de Finanzauto. Una representació de les plantilles dels centres catalans es traslladaran a Madrid per participar en la manifestació

més informació »


CCOO demana que es reforci l'acció de la Inspecció de Treball per actuar contra les falses cooperatives al sector carni

Compareixença al Parlament.

més informació »


ASSEMBLEA COMARCAL DE DELEGATS I DELEGADES DE CCOO CATALUNYA CENTRAL

AGENDA DIA: 04 de juliol de 2017 HORA: 10 h LLOC: CCOO Manresa ADREÇA: Passatge Pere III, 60-62 de Manresa

més informació »


ASSEMBLEA COMARCAL DE DELEGATS I DELEGADES DE CCOO DEL VALLÈS OCCIDENTAL

DIA: 19 de juny de 2017 HORA: 10.30 h LLOC: Fira de Sabadell ADREÇA: pl. de la Sardana, 7, de Sabadell

més informació »


CCOO dona suport a la mobilització dels treballadors d'Iberpotash de Sallent

A menys de 25 dies per a l'execució de la sentència que prohibeix nous abocaments al runam del Cogulló, l'empresa no ha buscat cap solució que permeti garantir la continuïtat de l'activitat i dels llocs de treball. Davant aquest escenari, els treballadors i treballadores de la mina de Sallent avui fan una jornada de vaga de 24 hores.

més informació »


CCOO i UGT observen irregularitats en les convocatòries de nomenament de cap de Recursos Humans i tresorer de l'Ajuntament de Sentmenat

Denúncia a l'Administració de l'Estat i a la Delegació del Govern.

més informació »


El Tribunal Suprem confirma que la vaga a Panrico SAU va ser legal

El TS desestima el recurs de cassació interposat per l'empresa i ara CCOO resta a l'espera del judici en el qual el sindicat demana que es declari que va ser Panrico SAU qui va vulnerar el dret fonamental a la vaga.

més informació »


Sortida literària

AGENDA Diumenge, 11 de juny Sortida a les 8 h Estació d'autobusos de Sabadell-Renfe Centre Carrer de l'Estació, 67

més informació »


Acte en defensa de la continuïtat de la indústria minera

Demà dissabte, 13 de maig, al pavelló Nou Congost de Manresa, amb presència de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


Programa de Garantia Juvenil a Sabadell

NOU SERVEI

més informació »


Els treballadors i les treballadores de Guiera, en vaga per la millora de les seves condicions de treball

Els treballadors i treballadores de EBONE, empresa privada que gestiona l'equipament públic de Guiera a Cerdanyola del Vallès, han decidit tornar a convocar vaga per aquests dies en protesta per les seves condicions de treball i la inactivitat de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en prendre decisions i mesures de cara a la resolució del conflicte creat.

més informació »


Vaga a TRW Automotive per exigir un pla industrial de futur

Darrerament, s'ha anat reduint el volum de càrrega de treball de l'empresa, que fabrica components d'automoció per a Ford i VW, i en aquests moments no hi ha feina per a tota la plantilla. Davant la incertesa sobre les produccions futures, el comitè d'empresa ha decidit mobilitzar la plantilla convocant vaga.

més informació »


26 d'Abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica

Perquè no és només la lluita d'un col·lectiu: és la lluita de tota la societat que creu en aquesta llibertat per poder ser visibles.

més informació »


CCOO considera inacceptable que els representants de la plantilla no siguin a les negociacions sobre el futur de l'Hospital General de Catalunya

Avui mateix, dijous 20 d'abril, ens hem assabentat per la premsa del comunicat emès per la mateixa conselleria, sobre les converses que estan mantenint el Departament de Salut i la direcció de l'Hospital General de Catalunya.

més informació »


CCOO organitza, a Sabadell, un acte d'homenatge als 40 anys de la massacre dels advocats d'Atocha, assassinats l'any 1977

CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central convoca una roda de premsa per presentar, a Sabadell, l'acte d'homenatge als advocats laboralistes d'Atocha assassinats l'any 1977, a Madrid. La roda de premsa es farà divendres 21 d'abril, a les 12hores, a la seu del sindicat a Sabadell (Rambla, 75), i l'acte tindrà lloc aquella mateixa tarda, a les 19 hores, a l'Auditori 3 de l'edifici Antiga Caixa Sabadell 1859 de Sabadell (carrer d'en Font, 25), i s'emmarca dins els actes commemoratius del Primer de Maig.

més informació »


40 anys de la Massacre d'Atocha

DIA: divendres, 21 d'abril HORA: 19 h LLOC: Auditori 3 de l'Espai Cultural Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 ADREÇA: Carrer d'en Font, 25 - 08201 Sabadell

més informació »


El blog d'en Joan Carles Gallego: "En la cursa solidària per la justícia social"

El secretari general de CCOO de Catalunya relaciona la Cursa Solidària per per la Justícia Social feta a Terrassa el diumenge 2 d'abril amb l'activisme a l'11è Congrés del sindicat (4-5-6 d'abril).

més informació »


Quarta Cursa Solidària per la Justícia Social a Terrassa

Diumenge 2 d'abril, amb presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO lamenta la mort d'Apolo Giménez, històric sindicalista del Vallès Occidental

Va ser treballador de l'antiga Lucas-CAV Condiesel (Delphi Diesel Systems) .

més informació »


CCOO acusa la direcció de RTVE de fomentar l'esquirolatge en la vaga de Concentra

Comunicat de premsa de la secció sindical de CCOO a CRTVE Catalunya

més informació »


Ampli seguiment de la vaga dels treballadors i treballadores d'EBONE (Instal·lació Esportiva Guiera)

Empresa de Cerdanyola del Vallès.

més informació »


CCOO convoca mobilitzacions contra els acomiadaments indiscriminats i injusts que està executant la direcció del BBVA

Concentració demà dijous, 23 de març, a les 10.00 hores, davant la direcció territorial de Terrassa (Rambla d'Egara, 350).

més informació »


CCOO valorem positivament l'operació anunciada per Ficosa, ja que ofereix més garanties de futur i estabilitat per a la plantilla

Segons ha comunicat la companyia, Panasonic incrementa la seva participació a Ficosa Internacional. Aquesta operació possibilitarà una major capacitat d'inversió i innovació i genera expectatives de continuar creixement en el desenvolupament industrial tecnològic de l'empresa.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Guiera en vaga per la millora de les seves condicions de treball

Els treballadors i treballadores de EBONE, empresa privada que gestiona l'equipament públic de Guiera a Cerdanyola del Vallès, han decidit tornar a convocar Vaga pel dia 21 de març en protesta per les seves condicions de treball i la inactivitat de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en prendre decisions i mesures de cara a la resolució del conflicte creat.

més informació »


CCOO celebra l'aprovació per part del Parlament de la retirada de l'amiant de 38 escoles i instituts catalans durant el curs 2017-2018

Des de CCOO Educació Vallès Occidental i la Catalunya Central celebrem que la Comissió d'Ensenyament del Parlament hagi aprovat la proposta feta pel grup socialista que demana retirar durant el curs 2017-2018 l'amiant de 38 escoles i instituts catalans que tenen aquest material a les seves instal·lacions.

més informació »


Segon congrés de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central

Demà dimecres, 8 de març, a les 10.00 hores, al Teatre Municipal La Sala de Rubí.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Santa Perpètua de Mogoda a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


Josep Rueda, nou secretari general de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental - Catalunya Central

Un total de 162 delegats i delegades van participar en el 2n Congrés de CCOO d'Indústria del Vallès Occidental - Catalunya Central, celebrat a Sabadell el 15 de febrer, en el qual es va elegir Josep Rueda com a nou secretari general.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Súria a causa de la violència masclista i recorda el seu ferm compromís per a la seva erradicació

Condol a la família i entorn.

més informació »


"Treball digne, pensió digna"

Divendres, 10 de febrer, a les 19 h a la seu d'ICV (Prat de la Riba, 103 - Terrassa)

més informació »


Les Pensions, a debat a Terrassa el proper 24 de gener

Assemblea oberta sobre el futur de les pensions, dimarts, 24 de gener a les 18 h a CCOO de Terrassa (carrer Unió, 23)

més informació »


CCOO desconvoca la vaga al sector de muntatge i manteniment elèctric del 30 de desembre i 2 de gener

Davant la pressió de la mobilització del sector, les empreses desbloquegen el procés de subrogació que ha de garantir l'ocupació de més de 800 treballadors i treballadores de les empreses contractistes d'ENDESA.

més informació »


Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, visiten l'empresa Celsa de Castellbisbal

Dilluns 19 de desembre, amb el secretari general de CCOO d'Indústria de Catalunya, Javier Pacheco.

més informació »


Article d'Opinió d'Enrique Rodríguez

Pensions

més informació »


Terrassa acull el quart acte de presentació del candidat a la Secretaria General de CCOO de Catalunya

Demà dijous, a la seu del sindicat a Terrassa, a partir de les 18.30 hores.

més informació »


Concentració de suport a la Luisa

7 anys de patiment, que l'operin ja!

més informació »


Concentració de suport a la Luisa

concentració

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO de Pignone

Aquest migdia s'ha arribat a un preacord sobre l'ERO presentat per General Electric per acomiadar 21 treballadors de la planta de Pignone de Castellbisbal. L'acord ha estat ratificat aquesta tarda en assemblea pels treballadors i treballadores.

més informació »


Itinerari històric en record de la vaga general del 1976 a Sabadell

Diumenge 20 de novembre, a les 10.30 hores, des del Racó del Campanar.

més informació »


Signat l'acord per a la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat del Vallès

Aquesta tarda, la direcció de Delphi Diesel Systems, el comitè d'empresa i les empreses J. Juan, Gutmar, Guillera i ISEE han signat l'acord de reindustrialització de la planta de Sant Cugat del Vallès, que ha de garantir la continuïtat de l'activitat industrial i un mínim de 208 llocs de treball de la plantilla de Delphi.

més informació »


VII Escola de Gènere Neus Català

No a les violències masclistes, volem ser lliures

més informació »


Concentració dels treballadors de Pignone contra l'ERO presentat per General Electric

Aquest dimecres, faran una concentració davant la Fira de Barcelona, coincidint amb les ponències que faran dos directius de diferents divisions de negoci del Grup General Electric, en el marc de l'European Utility Week, que acull aquests dies el recinte firal.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre el conveni de Nissan

CCOO de Nissan i CCOO d'Indústria de Catalunya valoren positivament l'acord assolit, ja que preveu un increment salarial raonable, que garanteix el poder adquisitiu de la plantilla, i incorpora avanços en matèria d'ocupació, ergonomia, recuperació de llocs de treball i ritmes de treball.

més informació »


Nova jornada de vaga a Pignone contra l'ERO

Coincidint amb la vaga d'avui, la plantilla es concentrarà a partir de les 9.30 hores, davant l'Hotel NH (c. de Numància, 74), on es fa la reunió de negociació de l'expedient, per reivindicar la continuïtat de la planta i dels llocs de treball.

més informació »


Desconvocada la vaga al servei de la UTE Bages Exprés

Transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona.

més informació »


Finalitza sense acord la reunió de mediació per intentar desbloquejar la negociació del conveni de Nissan

Després de més de 27 hores de reunió a la Inspecció de Treball per intentar desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu de Nissan, no ha estat possible arribar a un acord per l'actitud inamovible de la direcció de l'empresa davant alguns dels punts plantejats per la representació dels treballadors i treballadores.

més informació »


Vaga a la planta de Pignone de Castellbisbal contra l'ERO presentat per General Electric

CCOO i UGT han convocat dues jornades de vaga parcial de 5 hores a la planta de Pignone, de Castellbisbal, contra l'expedient que ha presentat la multinacional General Electric per tancar aquest centre de treball i extingir 21 dels 24 llocs de treball que té actualment. La vaga es farà els dies 4 i 7 de novembre, de 8 a 13 hores.

més informació »


CCOO assisteix a la reunió convocada per la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat per resoldre el conflicte a la UTE Bages Exprés

Transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona.

més informació »


Desconvocada la vaga parcial d'avui a Nissan

La pressió de la mobilització comença a donar els seus fruits i ha permès aconseguir avanços en alguns punts del conveni de Nissan. A hores d'ara, direcció i comitès de Nissan continuen reunits amb la mediació de l'Administració.

més informació »


25 de Novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències vers les Dones

Actes commemoratius 25 Novembre

més informació »


Nova jornada de vaga a Nissan per exigir un conveni digne

Els treballadors i treballadores de Nissan Zona Franca i Nissan a Montcada tornaran a fer demà dijous, 3 de novembre, una jornada de vaga parcial d'una hora a l'inici de cada torn, davant la situació d'estancament de les negociacions del conveni.

més informació »


Noves jornades de vaga a Nissan davant l'estancament de les negociacions del conveni

Els treballadors i treballadores de Nissan Zona Franca i Nissan a Montcada tornen a mobilitzar-se a partir de demà davant la situació d'estancament de les negociacions del conveni, després que la reunió de mediació d'aquest matí hagi finalitzat sense acord. La direcció de l'empresa exigia la desconvocatòria de la vaga per avançar en les negociacions, però els comitès han manifestat que la representació dels treballadors i treballadores ja ha tingut prou mostres de bona fe negociadora i que el que toca ara és que l'empresa faci un avanç real de les negociacions.

més informació »


El conflicte de la UTE Bages Exprés arriba als despatxos

Els treballadors en vaga de la UTE Bages Exprés mantenen la seva mobilització en defensa dels llocs de treball i han celebrat reunions amb l'alcaldessa d'Olesa de Montserrat, amb els diferents grups polítics al Parlament de Catalunya i amb el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa.

més informació »


CCOO denuncia que General Electric continua acomiadant treballadors i tancant centres de treball a Catalunya

GE Energy Spain ha comunicat a la representació dels treballadors i treballadores l'inici d'un procediment d'acomiadament col·lectiu per tancar la planta de la divisió d'Oil & Gas de Pignone, de Castellbisbal

més informació »


Convocada vaga a Nissan davant l'estancament de les negociacions del conveni

Davant l'estancament en què es troben les negociacions del conveni col·lectiu de Nissan, els comitès d'empresa de Zona Franca i de Montcada han convocat dues noves jornades de vaga parcial d'una hora per torn per als dies 27 d'octubre i 3 de novembre i una jornada de 24 hores de vaga per al dia 8 de novembre, per forçar l'empresa a fer un canvi de plantejament que permeti un avanç real de les negociacions.

més informació »


CCOO adverteix a Nissan que si no avancen les negociacions del conveni es convocaran noves mobilitzacions

Davant la manca d'avenços significatius en la negociació, el comitè d'empresa ha forçat una nova reunió amb l'empresa per a aquest dijous. CCOO adverteix la direcció de Nissan que, si en aquesta reunió no es dóna sortida a les reivindicacions dels treballadors i treballadores, tindrà una vaga sobre la taula.

més informació »


CCOO d'Educació del Vallès Occidental denuncia irregularitats en la provisió de llocs de treball docent a l'Institut Mont Perdut de Terrassa

Nomenament d'una docent que havia treballat el curs anterior al centre.

més informació »


Exposició sobre la vaga general del 1976 a Sabadell

Al Centre Cívic de Sant Oleguer (c/ Sol i Padrís, 93, Sabadell), del 18 al 30 d'octubre.

més informació »


La pressió de la mobilització de la plantilla permet desencallar les negociacions del conveni de Nissan

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el desbloqueig de les negociacions, però adverteix la direcció de Nissan que, si en les properes reunions no hi ha un avanç real de la negociació, CCOO plantejarà al comitè d'empresa una nova campanya de mobilització dels treballadors i treballadores. En aquest sentit, CCOO manté el boicot a les hores extraordinàries i a la flexibilitat.

més informació »


Sabadell 1976. La vaga general

En el marc de la commemoració de la vaga general del 1976 de Sabadell, l'exposició de la memòria democràtica (1939-1976) de la Fundació Cipriano García - CCOO de Catalunya es podrà visitar al centre cívic de Sant Oleguer.

més informació »


Vaga indefinida convocada al servei de transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona

A partir del dilluns 17 d'octubre.

més informació »


Desbloquejada la negociació del conveni col·lectiu de Magneti Marelli

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament el desbloqueig de les negociacions del conveni col·lectiu de Magneti Marelli (Santpedor), que ha estat possible gràcies a la pressió de la vaga de dues hores convocada per als dies 13 i 14 d'octubre. Finalment, l'empresa ha fet marxa enrere en la seva proposta de congelació salarial i de modificació de les primes.

més informació »


Vaga parcial a Nissan pel desbloqueig de les negociacions del conveni

Aquest dimarts, 4 d'octubre, els comitès d'empresa de Nissan Zona Franca i Nissan Montcada han convocat una vaga parcial d'una hora per torn que es farà a l'inici de cada torn. CCOO dóna suport a la vaga i denuncia l'actitud intransigent de l'empresa i els seus intents continuats per endarrerir les negociacions del conveni.

més informació »


Mobilitzacions a Nissan pel desbloqueig de les negociacions del conveni

S'ha convocat vaga d'una hora per torn el 4 d'octubre i concentracions a les portes de fàbrica el 29 de setembre i 3 d'octubre.

més informació »


Convocada vaga parcial a Magneti Marelli davant el bloqueig de les negociacions del conveni

La vaga, de dues hores per torn, està prevista els propers dies 13 i 14 d'octubre, coincidint amb una jornada del grup empresarial que es farà al centre de Santpedor, per exigir a la direcció de l'empresa el desbloqueig de les negociacions del conveni.

més informació »


Acte d'homenatge a Terrassa als advocats d'Atocha assassinats l'any 1977

Demà divendres, 23 de setembre, a les 19 hores, a la Nova Jazz Cava.

més informació »


CCOO denuncia que no s'atura l'augment de la sinistralitat laboral i lamenta l'accident mortal ocorregut a Sant Fruitós de Bages, el 20 de setembre

Condol a la família i companys.

més informació »


Concentració de suport al treballador acomiadat per SMP

Coincidint amb el judici per l'acomiadament del treballador de l'empresa Samvardhana Motherson Peguform (SMP), que era membre de la secció sindical de CCOO i del comitè d'empresa del centre de treball de Castellbisbal, CCOO ha convocat una concentració de suport per exigir la seva readmissió immediata, aquest dijous, davant el jutjat social de Terrassa.

més informació »


L'afiliació de CCOO de Manresa dóna un sí crític al Pacte de Ciutat

CCOO signarà el Pacte de Ciutat de Manresa un cop fet el procés participatiu telemàtic i presencial entre els dies 1 i 8 de setembre. CCOO no va signar al juliol aquest pacte sense consultar i rebre l'opinió dels membres del sindicat residents a la ciutat.

més informació »


CCOO valora els deu anys dels acords per a la millora de l'assistència sanitària a Manresa i al Bages

Cal recuperar la qualitat de l'atenció sanitària perduda arran les retallades.

més informació »


CCOO denuncia que la concessionària de l'autopista C-16 AUTEMA reincideix en l'actitud antisindical

Acomiadament desproporcionat d'un treballador.

més informació »


CCOO aposta per la Plataforma Fem Vallès de la qual forma part

La Plataforma Fem Vallès compta des d'aquest dimarts amb dues noves adhesions, CCOO i UGT del Vallès Occidental y del Vallès Oriental. La suma per la reorganització administrativa d'aquests dos territoris, que representen prop del 17% del PIB de Catalunya, vol que el primer pol industrial i exportador del sud de Europa es converteixi en Àrea Vallès.

més informació »


CCOO lamenta la sentència del Tribunal Suprem que va en contra dels interessos dels treballadors i treballadores de Panrico

CCOO d'Indústria de Catalunya lamenta la sentència del Tribunal Suprem coneguda avui i que avala l'ERO aprovat l'any 2013 per l'empresa Panrico. Des del respecte a la decisió judicial del TS, CCOO considera que aquesta és molt lesiva pels interessos dels treballadors i les treballadores de Panrico.

més informació »


Horaris d'estiu 2016

Horaris d'estiu 2016 dels locals de CCOO la Unió Intercomarcal del Vallès Occidental-Catalunya Central

més informació »


CCOO denuncia l'existència de fibrociment a més de 30 centres educatius públics del Vallès Occidental

Actualment més de 30 centres educatius públics del Vallès Occidental presenten plaques de fibrociment als seus edificis. Des de CCOO Educació ens preocupa aquesta situació i els possibles problemes de salut en què a la llarga aquest fet pot derivar. Per aquest motiu, hem estat durant tot aquest curs 2015-2016 lluitant per aconseguir millores en aquest sentit.

més informació »


CCOO d'Indústria considera inacceptable la proposta d'ABB en la negociació de l'ERO

CCOO d'Indústria considera que la darrera proposta que ABB ha presentat a lea mesa negociadora és inacceptable ja que s'oblida de la voluntarietat, no inclou cap pla de prejubilacions i és insuficient quant a la indemnització plantejada. La propera reunió del període de consultes de l'expedient està prevista per als dies 28 i 29 de juny.

més informació »


Assemblea Intercomarcal d'afiliats i afiliades de CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central

Dijous, 14 de juliol a les 10.45 h a Sabadell

més informació »


La Generalitat convoca sindicats i patronal per configurar la Taula Catalana de Concertació del Sector Carni

En aquesta reunió, CCOO tornarà a posar sobre la taula els objectius de la campanya que està impulsant per dignificar les condicions laborals al sector, que passen per formalitzar la constitució de la mesa sectorial, reforçar la capacitat d'actuació de la Inspecció de Treball per combatre el frau en la contractació laboral al sector i impulsar un canvi de la llei autonòmica de cooperatives

més informació »


Judici a Barcelona per reclamar la revaloració i els endarreriments de les pensions del 2012

Reclamacions recollides pel Sindicat Intercomarcal de Pensionistes i Jubilats de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central.

més informació »


4a campanya de recollida de material escolar

Campanya de recollida de material escolar del 15 de juny al 15 de setembre

més informació »


S'arriba a un acord per a la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat del Vallès

CCOO d'Indústria de Catalunya i el comitè d'empresa valoren positivament aquest acord, que garantirà la continuïtat de l'activitat industrial i un mínim de 208 llocs de treball de la plantilla de Delphi.

més informació »


Vaga a les torres de control de diferents aeroports de l'Estat

Durant els mesos d'estiu, inclòs l'aeroport de Sabadell.

més informació »


CCOO observa mala gestió a RTVE a Catalunya

Comunicat de la Secció Sindical de CCOO a RTVE Catalunya.

més informació »


Presentació del posicionament de CCOO en relació amb la sanitat a la comarca del Vallès Occidental

Roda de premsa dilluns, 23 de maig, a les 9.30 h, a la seu de CCOO de Sabadell.

més informació »


CCOO es concentra a Madrid contra els continus acomiadaments a Hewlett Packard (HP)

Exigeix a l'empresa un Pla d'Ocupació que doni estabilitat a la plantilla.

més informació »


Els treballadors i treballadores de Delphi ratifiquen majoritàriament el principi d'acord assolit

El suport del 78,3% de la plantilla al principi d'acord significa la millor expressió de la unitat dels treballadors en defensa d'una sortida digna a l'espera de la continuïtat de l'activitat industrial de la planta de Sant Cugat del Vallès. CCOO estem compromesos a continuar treballant per aconseguir un pla de reindustrialització que ofereixi les garanties necessàries als treballadors i treballadores de Delphi per garantir la continuïtat industrial i de l'ocupació.

més informació »


CCOO rebutja assumir les conseqüències del deute del Consorci Sanitari de Terrassa (CST)

La direcció presenta la situació econòmica com a insostenible.

més informació »


Drets d'Ahir i d'Avui

Concentració - Manifestació Obrera Ciutadana

més informació »


CCOO denuncia un cas de persecució sindical a l'empresa Samwardhana Motherson Peguform (SMP)

Les seccions sindicals de CCOO dels centres de SMP de Polinyà, Castellbisbal i Martorell manifesten el seu rebuig i condemna per l'acomiadament per part de l'empresa d'un treballador, que a més era membre de la Secció Sindical de CCOO i del comitè d'empresa del centre de Castellbisbal. CCOO exigeix a l'empresa la seva readmissió immediata i adverteix que prendran les mesures oportunes en defensa dels drets sindicals i de representació dins de l'empresa.

més informació »


Principi d'acord en la negociació de l'ERO de Delphi

Ayer tras 30 días de intensa negociación finalizó el periodo de consultas del ERO de Delphi Diesel Systems S.L con un principio de acuerdo entre las partes, donde se recoge el cese de la actividad productiva a la planta de Sant Cugat y el cese de la totalidad de contratos a lo largo del año 2016.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central organitza una conferència sobre la matança dels advocats d'Atocha

Al local de CCOO a Manresa, amb presència d'Alejandro Ruiz-Huerta, supervivent de l'atac terrorista del 1977.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central convoca una assemblea intercomarcal de delegats i delegades a Manresa

Demà dijous, 28 d'abril, a les 10.00 h, al local de CCOO a Manresa.

més informació »


Conferència “ATOCHA, AHIR I AVUI”

Conferència

més informació »


CCOO i el comitè d'empresa de Mina Pública d'Aigües de Terrassa, S.A. han convocat una manifestació

#MinaEnsMovem

més informació »


1 Maig 2016

Manifestacions 1r de maig

més informació »


Assemblees intercomarcals de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central

25 d'abril a Sabadell i 28 d'abril a Manresa

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central convoca assemblea intercomarcal de delegats i delegades a Sabadell

Dilluns, 25 d'abril, a les 10 h, a l'Auditori Pere Quart.

més informació »


Xerrada: 'Quina educació volem?'

Organitzada per la Federació d'Educació de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central.

més informació »


Mor Saturnino Bernal, històric sindicalista de CCOO del Vallès Occidental

Ahir va morir l'històric sindicalista de CCOO al Vallès Occidental, Saturnino Bernal, a l'edat de 76 anys. Referent de la lluita obrera en aquest territori, el Satur va ser responsable de CCOO a Cerdanyola del Vallès.

més informació »


Manifestació en defensa de la continuïtat de l'activitat industrial i l'ocupació de la planta de Delphi de Sant Cugat del Vallès

Dissabte, 16 d'abril.

més informació »


CCOO organitza un acte a Sabadell sobre "Quina educació volem?"

Avui dimecres, 13 d'abril, la Federació d'Educació de CCOO ha organitzat a les 18 hores, un acte a l'Auditori del Casal Pere Quart de Sabadell ( Rambla 69) sota el títol Quina educació volem?. L'acte comptarà amb la ponent Pilar Benejam, mestra de mestres

més informació »


Nous horaris d'atenció als locals de CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central

Nous horaris d'atenció

més informació »


Actes commemoratius de la vaga general de Sabadell del febrer del 1976

Organitzats per la Secció Sindical de CCOO a l'Ajuntament de Sabadell el proper cap de setmana.

més informació »


El feminisme ens fa créixer, ens iguala

Article d'opinió

més informació »


ACTES COMMEMORATIUS DE LA VAGA GENERAL A SABADELL. Febrer del 1976

Des de la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Sabadell ens plau convidar-vos als actes commemoratius de la vaga general a Sabadell del febrer del 1976 que estem organitzant per a aquest mes d'abril. Reserveu-vos el dia!

més informació »


El diumenge 3 d'abril, 3a cursa solidària a Terrassa

L'objectiu és córrer 5 km i aportar 5 kg d'aliments. En les dues edicions anteriors es van recollir 10.000 kg d'aliments, que es van repartir entre 1.390 famílies. S'hi van inscriure 1.500 persones, entre elles els 90 companys i companyes de Prodis amb paràlisi cerebral, i hi van participar 200 persones voluntàries.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO d'extincions de contractes que ha presentat avui Delphi Diesel Systems

CCOO exigeix a la direcció de Delphi que retiri l'ERO i que continuï les negociacions del pla de reindustrialització sense la pressió d'un expedient, per tal de garantir una alternativa industrial per a la planta vallesana que asseguri la màxima ocupació i en les millors condicions. Així mateix, exigeix a l'empresa que incorpori la representació legal dels treballadors en les negociacions amb els inversors per garantir el futur de la fàbrica de Sant Cugat i l'ocupació actual.

més informació »


El Jutjat Social de Sabadell declara nul l'acomiadament d'una treballadoora de Laboratoris Boniquet

CCOO d'Indústria de Catalunya valora molt positivament la sentència que ha dictat el Jutjat Social número 2 de Sabadell, que declara nul l'acomiadament d'una treballadora, que era delegada de CCOO al comitè d'empresa. En la seva argumentació, la jutgessa estableix que queda demostrada la persecució sindical a la qual va ser sotmesa la treballadora, després de sortir escollida delegada en les eleccions sindicals.

més informació »


20 anys del sopar solidari, commemoratiu i reivindicatiu del 8 de Març organitzat per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central

Un any més, en el marc del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central organitza un sopar solidari, commemoratiu i reivindicatiu. Ara es compleixen 20 anys i es farà el divendres 11 de març, a partir de les 20.00 h, a l'espai polivalent Parc del Nord de Sabadell

més informació »


Els sindicats sol·liciten la implicació de la Generalitat per facilitar la reindustrialització de la planta de Delphi de Sant Cugat del Vallès

Aquest migdia, una representació del comitè d'empresa i les seccions sindicals de CCOO i UGT de Delphi Diesel Systems, acompanyats per les federacions CCOO d'Indústria de Catalunya i l'MCA-UGT, s'han reunit amb els consellers de Treball, Dolors Bassa, i d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i el secretari general de Treball, Josep Ginesta, i el secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio. CCOO d'Indústria i la secció sindical de CCOO de Delphi valoren positivament el resultat de la reunió.

més informació »


CCOO lamenta l'incendi que ha cremat la nau de la panificadora VallesPà

CCOO, com a sindicat majoritari a l'empresa, farà un seguiment de les investigacions obertes per aclarir les causes del sinistre i analitzar-ne els danys ocasionats, a més seguirà vetllant, en el marc del procés concursal obert a l'empresa, per garantir les millors condicions i la mínima afectació possibles per als treballadors i treballadores mentre s'esclareix el futur de la companyia.

més informació »


Actes 8 de març CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central

Prou Desigualtats, bretxes i Pobresa

més informació »


Manifestació a Barberà del Vallès per una educació de qualitat

Dilluns 8 de febrer de 2016.

més informació »


CCOO rebutja l'anunci de cessament de l'activitat de la planta de Delphi de Sant Cugat del Vallès

CCOO exigeix a la multinacional que faci marxa enrere en les seves intencions i que obri un procés de negociació per buscar una alternativa industrial al tancament que permeti garantir la continuïtat de l'activitat de la planta i dels més de 500 llocs de treball que té actualment.

més informació »


CCOO denuncia la situació de l'educació secundària a Barberà del Vallès

Alumnes de l'INS Can Planas i de l'Escola Elisa Badia hauran de compartir edifici i espais.

més informació »


CCOO es consolida com a primera força sindical a Panrico

CCOO es consolida com a primera força sindical a Panrico, a la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda, on revalida la majoria absoluta després de les eleccions sindicals celebrades ahir. Els resultats deixen el comitè d'empresa repartit d'aquesta manera: 7 delegats i delegades per a CCOO, 3 per a UGT i 3 per a SUT.

més informació »


Concentració de suport a la treballadora acomiadada per Laboratoris Boniquet

Coincidint amb el judici per l'acomiadament de la treballadora de l'empresa Laboratoris Boniquet, CCOO ha convocat una concentració de suport per exigir la seva readmissió immediata i per denunciar la persecució sindical que va patir per part de l'empresa, després de ser escollida com a nova delegada.

més informació »


Mor el company Juan Casado Luque

CCOO lamenta la mort del company i amic Juan Casado Luque, que ens va deixar el dissabte dia 9 de gener a l'edat de 67 anys. En Joan, va ser assessor i membre de l'equip d'eleccions sindicals de CCOO del Vallès Occidental

més informació »


L'Oficina Antifrau de Catalunya investiga la plaça de l'actual inspector en cap de la Policia Local de Sant Quirze del Vallès

Els fets es remunten al 2009 amb govern CiU-PSC.

més informació »


CCOO arrasa en les eleccions sindicals del Grup Soler

Gran victòria de CCOO, que ha aconseguit els 18 delegats que s'escollien al grup, i deixa UGT sense representació.

més informació »


CCOO valora positivament el principi d'acord sobre el conveni de Nissan

La representació dels treballadors i la direcció de Nissan Motor Ibérica han arribat a un principi d'acord sobre el conveni col·lectiu dels centres de treball de Zona Franca i de Montcada. CCOO de Nissan i CCOO d'Indústria de Catalunya valoren positivament aquest acord, ja que compleix amb les expectatives que s'havien marcat a l'inici de les negociacions.

més informació »


RECOLLIDA DE JOGUINES I MATERIAL ESCOLAR, 2015

Recollida de joguines i material escolar 2015, als locals de la UI Vallès Occidental - Catalunya Central

més informació »


Colònies tèxtils amb veu de dones

Visita a les colònies tèxtils de Cal Vidal i Viladomiu Nou.

més informació »


CCOO lamentem l'accident laboral mortal d'un miner ocorregut aquest matí a la mina d'Iberpotash

El Comitè de Seguretat i Salut i el Comitè d'Empresa d'Iberpotash es reuniran aquesta tarda per intentar aclarir les circumstàncies d'aquest lamentable succés. CCOO d'Indústria seguirem de prop aquest procés i, de moment, demanem a la direcció d'Iberpotash i de la subcontracta que extremin les mesures de seguretat i de prevenció i que es revisin les instal·lacions i els procediments de coordinació d'activitats per evitar nous accidents.

més informació »


CCOO denuncia públicament la manca de personal al Centre Penitenciari Lledoners

Tancament al centre la nit d'avui dilluns i roda de premsa demà dimarts, 24 de novembre, a Manresa.

més informació »


Nou punt d'assessorament sindical de salut laboral

A partir del 24 de novembre, nou punt d'assessorament sindical de salut laboral.

més informació »


VI Escola de Gènere Neus Català

26 de novembre a CCOO de Terrassa, VI Escola de Gènere Neus Català.

més informació »


CCOO valora positivament el conveni signat per la Generalitat i ICL Iberia per garantir el futur de la mineria al Bages

CCOO d'Indústria de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO d'Iberpotash valoren positivament el conveni que divendres van signar la Generalitat i l'empresa ICL Iberia per tal de garantir el futur de la mineria al Bages, com a motor econòmic de la comarca, i donar una solució als problemes per aconseguir una mineria sostenible. Del conveni es desprèn que el futur de l'activitat minera a la comarca passa pel desenvolupament del Pla Phoenix per part d'Iberpotash, un projecte que permetrà continuar desenvolupant i incrementant l'activitat d'aprofitament dels recursos naturals d'aquesta conca potàssica.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord sobre l'ERO del Grup Castellón

CCOO d'Indústria en fa una valoració positiva ja que s'ha pogut rebaixar el nombre d'afectats que pretenia inicialment l'empresa, s'han millorat les condicions econòmiques i socials per als treballadors afectats, i s'eviten les mesures traumàtiques mitjançant baixes voluntàries i possibles prejubilacions. Aquest acord permet mantenir 140 llocs de treball. Amb la consecució d'aquest acord queden desconvocades les jornades de vaga previstes.

més informació »


Convocada vaga a CSA Automotive, CSA Windows i Kuster España, del grup Castellón, davant el bloqueig de les negociacions

Les jornades de vaga estan convocades els dies 13, 17, 19, 23, 25 i 27 de novembre i els dies 1, 2, 3 i 4 de desembre. El principal motiu de desacord en les negociacions amb la direcció de les empreses està en el nombre de treballadors que haurà de deixar les plantes per garantir la continuïtat de l'activitat i en la indemnització per als treballadors afectats.

més informació »


Actes del 25 de novembre

Les Nostres Vides, els Nostres Cossos, la Nostra llibertat: NO A LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

més informació »


Acte de cloenda de l'Assemblea sindical oberta

Un espai per definir el paper del sindicat davant la nova realitat social i on tothom pot participar.

més informació »


L'Oficina Antifrau de Catalunya investiga la plaça de l'antic cap de Recursos Humans a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Denúncia de la secció sindical de CCOO.

més informació »


Les direccions de CSA Windows i CSA Automotive, del Grup Castellón, retiren el tancament de les plantes

Aquesta decisió dóna la raó als arguments defensats per la representació social de la plantilla, basats en l'acord assolit el passat mes de març amb la direcció de l'empresa, en el qual aquesta es comprometia a negociar un pla de viabilitat amb els comitès de les dues plantes per garantir el manteniment de l'activitat a les plantes de Ripollet.

més informació »


CCOO celebra la confirmació per part del TSJC d'una sentència condemnatòria per vulneració del dret de vaga a les empreses Zenit i CAT España

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, ha confirmat la sentència condemnatòria que el seu dia va dictar el Jutjat Social número 2 de Sabadell, contra les empreses Zenit Tràfic Control, SA i CAT España Logística Cargo SLU.

més informació »


CCOO celebra la 2a Diada del Treball Digne

Dissabte, 19 de setembre, a Terrassa.

més informació »


Les direccions de CSA Windows i CSA Automotive, del grup Castellón, i de la tèxtil Schlegel Taliana anuncien el tancament de les seves plantes, que afecten 210 i 79 treballadors respectivament

La direcció de les empreses de CSA Windows Regulator Barcelona, SL, i CSA Automotive Barcelona, SL, del grup d'empreses Castellón, SA, dedicades a la fabricació de components per a automoció i que tenen Ford com a client principal, ubicades a Ripollet (Vallès Occidental), han presentat expedients de regulació d'ocupació en la modalitat d'extinció de tots els contractes de treball. Això vol dir el tancament de les dues fàbriques de manera progressiva.

més informació »


CCOO celebra a Terrassa la 2a Diada del Treball Digne

Demà dissabte, 19 de setembre de 2015.

més informació »


2a Diada del Treball Digne de CCOO Catalunya

2a Diada del Treball Digne de CCOO de Catalunya, el 19 de setembre, a Terrassa.

més informació »


La Secció Sindical de CCOO a l'Ajuntament de Sant Quirze se solidaritza amb l'ONG “Mensajeros de la Paz” i realitza una aportació simbòlica pel manteniment del menjador social a Recas (Toledo)

L'alcaldessa exigia l'empadronament per accedir al menjador social.

més informació »


CCOO referma el seu compromís per una activitat minera sostenible i respectuosa amb el medi ambient

En aquest sentit, CCOO proposa convocar periòdicament el Fòrum de la Mineria, per informar i permetre la participació de totes les parts implicades; crear una comissió, amb participació sindical, per fer seguiment de les diferents mesures adoptades; promoure la inversió empresarial en la investigació de nous recursos per a l'aprofitament dels dipòsits salins, i inculcar una cultura d'educació, respecte i pràctiques mediambientals a tots els llocs de treball de la mineria, mitjançant la formació contínua.

més informació »


CCOO es consolida com a única força amb representació a Moehs Catalana

CCOO torna a aconseguir tot el comitè d'empresa, format per 9 delegats i delegades.

més informació »


Es posen en marxa dos cicles formatius de grau mitjà de FP dual amb la participació d'Iberpotash

CCOO d'Indústria de Catalunya i CCOO d'Iberpotash valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que la mineria és un gran actiu industrial a la Catalunya central i aquesta possibilitat d'aprenentatge rellevant i significatiu suposarà una millor professionalització i dignificació de l'activitat minera.

més informació »


S'arriba a un principi d'acord a Acciona Facility Services

CCOO d'Indústria de Catalunya fa una valoració positiva d'aquest principi d'acord, ja que s'han evitat els acomiadaments plantejats inicialment per l'empresa i s'han tingut en compte les propostes que el sindicat havia defensat des de l'inici.

més informació »


S'arriba a un acord per reprendre les negociacions a Acciona Facility Services sense la pressió dels acomiadaments

CCOO d'Indústria de Catalunya fa una valoració positiva dels termes pactats, ja que responen a les reivindicacions que la Secció Sindical de CCOO d'Acciona havia plantejat des del principi: la retirada dels acomiadaments i la negociació de mesures temporals i de flexibilitat i no traumàtiques per als treballadors i treballadores d'Acciona Facility Services.

més informació »


CCOO rebutja l'ERO que planteja Acciona Facility Services per acomiadar 138 treballadors a les plantes de Nissan

CCOO demana a Acciona que retiri els acomiadaments i que s'assegui a negociar mesures temporals i de flexibilitat, en lloc de mesures traumàtiques i definitives. Per manifestar el seu rebuig a l'ERO, els treballadors d'Acciona han aprovat, en les assemblees celebrades aquest cap de setmana, un calendari de 12 jornades de vaga a les plantes de Nissan de la Zona Franca i Montcada durant el mes de juliol.

més informació »


CCOO aconsegueix la majoria i se situa com a primera força sindical a Novartis

CCOO d'Indústria de Catalunya valora positivament els resultats assolits a Novartis, que posen de manifest la bona feina realitzada aquests darrers quatre anys.

més informació »


Manifestació LGTBQI

Demà dissabte, 27 de juny, a les 18.30 hores, des de la plaça de la Universitat.

més informació »


Assemblea sindical oberta a Manresa

El dijous 2 de juliol, a Manresa.

més informació »


Assemblea sindical oberta a Berga

El dimecres 1 de juliol, a Berga

més informació »


Assemblea sindical oberta a Cerdanyola del Vallès

Dimarts, 30 de juny, a Cerdanyola del Vallès

més informació »


CCOO presenta a Manresa un informe sobre immigració i hi celebra el 50è aniversari

Demà dijous, 4 de juny.

més informació »


Dos anys de retallades a l'Ajuntament de Sant Quirze

La representació de personal acusa l'Ajuntament d'aplicar unilateralment millores econòmiques no pactades a treballadors i treballadores municipals.

més informació »


Contra les retallades al servei a IVEMON - Ambulàncies Egara

El govern de CiU, amb la passivitat d'ERC, continua amb les retallades d'ambulàncies al Vallès Occidental tot i els acords aprovats al Parlament.

més informació »


Actes in memoriam d'Abel Martínez Oliva

#TotsSomAbel

més informació »


El TSJC confirma la Sentència favorable als treballadors de Panrico dictada pel Jutjat Social núm. 3 de Sabadell davant la demanda de l'empresa per vaga il·legal i abusiva

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha confirmat la Sentència dictada el 28 d'agost del 2014 pel jutjat social número 3 de Sabadell davant la demanda presentada per l'empresa Panrico per danys i perjudicis i considerar il·legal i abusiva la vaga que van realitzar els treballadors i les treballadores d'aquesta empresa a Santa Perpètua de Mogoda

més informació »


El desbloqueig de les negociacions permet desconvocar la vaga a ESTAMP

La pressió exercida pels treballadors i treballadores d'ESTAMP, amb la seva mobilització, ha permès desbloquejar la situació i fer un pas endavant en les negociacions, que caldrà acabar de perfilar en els propers dies.

més informació »


Article en homenatge a Abel Martínez

Montse Ros, secretària general de la Federació de CCOO de Catalunya, escriu un article en homenatge al professor mort la setmana passada en un institut de Barcelona.

més informació »


Vaga a ESTAMP pel desbloqueig de les negociacions

CCOO d'Indústria de Catalunya dóna suport a la vaga convocada pel Comitè d'Empresa d'ESTAMP (Terrassa) per als propers dies 29 d'abril i 5 i 6 de maig, davant la situació de bloqueig de les negociacions obertes en matèria de primes, plus voluntari i plus de pernoctació.

més informació »


Concentració a Sabadell per reclamar treball i salaris dignes i més protecció social

Davant la proximitat del Primer de Maig, CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central convoca, juntament amb UGT del Vallès Occidental, una concentració a Sabadell demà dimecres, 29 d'abril, a les 18.00 h, a la Plaça Doctor Robert, davant de l'Ajuntament.

més informació »


Acte de presentació dels eixos bàsics per avançar “cap a la segona reindustrialització” del Vallès Occidental

Divendres 24 d'abril a l'edifici ETSEIAT (UPC) de Terrassa.

més informació »


CCOO guanya les eleccions sindicals a Ficosa Electronics

CCOO d'Indústria valora positivament els resultats electorals aconseguits a Ficosa Electronics, on CCOO ha aconseguit la majoria.

més informació »


29 d'abril i Primer de Maig

Concentració 29 d'abril - Sabadell 18.00 h Plaça Dr. Robert Manifestació 1 maig - Barcelona 11.30 h Sant Pere / passeig de Gràcia

més informació »


CCOO dóna suport a la vaga convocada a ESTAMP

Dies 29 d'abril i 5 i 6 de maig.

més informació »


Assemblea de delegats i delegades a Terrassa

Dimecres 15 d'abril de 2015.

més informació »


El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, participa en una assemblea de delegats i delegades a Terrassa

Demà dimecres, 15 d'abril del 2015.

més informació »


CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central, a favor del Pacte social per l'aigua pública a Terrassa

Posicionament de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central en relació al Pacte Social per l'Aigua Pública a Terrassa

més informació »


Assemblea intercomarcal de delegats i delegades de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central

Hi intervindran: Enrique Rodríguez Ruiz, secretari general de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central. Cristina Cruz Mas, presidenta del Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Joan de Manresa. Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya. Ignacio Fernández Toxo, secretari general de la Confederación Sindical de CCOO de España

més informació »


Premi “Terrassa per la igualtat de gènere” per a CCOO

Acte de lliurament, celebrat ahir dimecres, a l'Ajuntament de Terrassa.

més informació »


Segona Cursa Solidària per la Justícia Social a Terrassa

Diumenge 22 de març, amb presència de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

més informació »


CCOO denuncia que Panrico acomiada als treballadors de logística de Santa Perpètua de Mogoda, alhora que pretén contractar una empresa externa perquè faci la seva feina

Per la readmissió.

més informació »


Conveni de col·laboració al Vallès Occidental entre CCOO, UGT i la Creu Roja

Roda de premsa demà divendres, 13 de març, a les 10 h, a Terrassa.

més informació »


19è Sopar Solidari del 8 de març, organitzat per CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central

Demà divendres, 6 de març, a les 20.30 h, a Sabadell, amb presència de Joan Carles Gallego.

més informació »


2a Cursa Solidària per la Justícia Social de Terrassa

2a Cursa Solidària per la Justícia Social de Terrassa. 22 de març de 2015.

més informació »


Vaga a l'empresa Castellón Automotive (CSA)

Perilla la continuïtat.

més informació »


Sopar solidari, commemoratiu i reivindicatiu

Sopar solidari, commemoratiu i reivindicatiu, divendres 6 de maç.

més informació »


En defensa de les LLIBERTATS i del DRET DE VAGA

En defensa de les LLIBERTATS i del DRET DE VAGA, Concentració a Sabadell davant l'Ajuntament, Plaça Sant Roc sn, 18 de febrer 11 hores

més informació »


CCOO denuncia la retallada injustificada de treballadors de Correos a Manresa

CCOO denuncia que la retallada de seccions de repartiment de Correos a Manresa provoca l'acumulació de més de 10.000 objectes entre cartes, certificats i paquets.

més informació »


CCOO denuncia acomiadaments injustificats a Alliance Healthcare Espanya

CCOO obrirem un procés de consulta al conjunt de l'afiliació del sector, alhora que convoquem una assemblea informativa oberta sobre el resultat de les negociacions, que tindrà lloc el proper dijous 19 de febrer, a les 18 hores, a la seu de CCOO de Catalunya, a Via Laietana, 16, de Barcelona.

més informació »


CCOO reclama un pla de desplaçaments dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Zona de protecció especial de l'ambient atmosfèric.

més informació »


Jubilacions del funcionariat docent

Xerrades de jubilacions per informar el funcionariat docent.

més informació »


CCOO de Catalunya lamenta la mort d'una dona a Terrassa a causa de la violència masclista en l'àmbit de la parella i recorda el seu ferm compromís per a la seva eradicació

Condol a la família.

més informació »


Revista 'Assemblea Digital' núm. 22

Aquest exemplar de la revista Assemblea Digital recull el calendari laboral 2015, la campanya de recollida de material escolar, el programa sindical CCOO 50 anys d'història, l'acord comú de condicions laborals dels ens locals de Catalunya de menys de 20.000 habitants, la plataforma de l'IBI al ple de Manresa, la V escola de gènere, les mobilitzacions a Alstom, etc.

més informació »


L'acord de Solsona

Després de 30 anys de democràcia s'ha signat un acord comú per als treballadors de les institucions de petits municipis

més informació »


El blog d'Enrique Rodríguez: "No ens els mereixem"

"Molt a dir", el blog del secretari general de CCOO Vallès Occidental - Catalunya Central, Enrique Rodríguez

més informació »


CCOO d'Indústria del Vallès Occidental i la Catalunya Central continua alertant de la destrucció de llocs de treball i la precarització en el sector del manteniment elèctric

La precarització sostinguda de les condicions de treball i de seguretat en el sector del manteniment elèctric, i la contínua destrucció de llocs de treball en aquest sector (l'ocupació s'ha reduït en un 50% des del 2010, mentre que la xarxa elèctrica que s'ha de mantenir és la mateixa) van portar a les organitzacions sindicals, per primera vegada a la història, a un convocatòria de vaga conjunta de les diferents empreses del sector, a tot Catalunya, els dies 5 i 9 de desembre.

més informació »


CCOO denuncia repressió sindical a l'empresa Vidrala-Castellar Vidrio

Delegada acomiadada.

més informació »


CCOO de Catalunya: 50 anys de lluita

CCOO va ajudar a l'assoliment i consolidació de la democràcia

més informació »


CCOO d'Indústria de Catalunya a Iberpotash valora positivament les inversions anunciades per l'empresa

CCOO celebra la inversió a Iberpotash i vetllarà per l'execució del pla

més informació »


Drets civils i ciutadania de Sabadell

àmbits d'actuació de la regidoria

més informació »


"La Contraportada" parlem amb Enrique Rodríguez

TV Sant Cugat, programa "La Contraportada" enregistrat dimecres 29 d'octubre, entrevistant Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central.

més informació »


Roda de premsa "Situació socioeconòmica i línies de treball sindical"

CCOO del Vallès Occidental - Catalunya Central va dur a terme rodes de premsa, el dijous 9 d'octubre a Manresa i el divendres 10 d'octubre a Sabadell i Terrassa, a càrrec d'Enrique Rodríguez (secretari general) i de Paco Quesada (responsable d'Estudis) per donar a conèixer la situació socioeconòmica de les comarques del Vallès Occidental, del Bages i del Berguedà, així com les línies de treball sindical de la Unió Intercomarcal del Vallès Occidental - Catalunya Central.

més informació »


Informe laboral comarcal setembre del 2014

informe laboral comarcal Vallès Occidental, Bages i Berguedà.

més informació »


Una sentència condemna dues empreses a pagar indemnitzacions als treballadors per vulnerar el dret de vaga

Zenit Trafic Control i CAT España Logística.

més informació »


Pacte local per a l'ocupació de Terrassa

Enrique Rodríguez: "És un treball necessari d'intervenció directa, però també necessitem que a la resta d'àmbits on hi ha més possibilitats i poden ser complementaris es treballi en la mateixa línia"

més informació »


Acte "Decidim decidir-ho tot"

Joan Carles Gallego: "Debat nacional i debat social han d'anar junts, en paral·lel. Perquè si no ens equivocarem. No podem supeditar els drets nacionals per sobre dels socials, ha de ser un debat en paral·lel."

més informació »


Sentència favorable als treballadors de Panrico davant la demanda de l'empresa per vaga il·legal i abusiva

El Jutjat Social número 3 de Sabadell ha fet pública avui la sentència davant la demanda presentada per l'empresa Panrico per danys i perjudicis i considerar il·legal i abusiva la vaga que van realitzar fa uns mesos els treballadors i les treballadores d'aquesta empresa, a Santa Perpètua de Mogoda. El judici es va celebrar el 13 de febrer d'aquest any.

més informació »


L'atur puja un 1,5% a la comarca del Vallès Occidental

És una mostra de la fragilitat del mercat de treball

més informació »


CCOO d'Indústria de Catalunya participa en les 1es Jornades sobre Mineria i Territori

El responsable del sector de la Mineris i Indústries Extractives de la federació va ser un dels ponents de la taula rodona "Mineria i territori", amb la qual es van tancar aquestes jornades organitzades per ProMineria, plataforma de suport a la mineria i l'activitat industrial del Bages.

més informació »


La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública al Berguedà lliura al Parlament de Catalunya més de 10.000 signatures de suport

La plataforma, la integren personal de l'hospital, partits polítics, sindicats, entitats i grups socials.

més informació »


Acte de signatura de la Declaració del Vallès Occidental cap a la segona reindustrialització

Dimecres, 30 d'abril, ha tingut lloc a l'UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), per part dels principals agents territorials del Vallès Occidental (ajuntaments, patronals, sindicats, cambres de comerç i universitats), la signatura de la declaració “Cap a la segona reindustrialització del Vallès Occidental”.

més informació »


CCOO Catalunya continua la seva reestructuració interna amb tres fusions territorials

Amb aquesta reestructuració territorial i la que també s'està duent a terme a les federacions, s'aconseguirà una millor optimització dels recursos materials i humans, unes federacions més adaptades a la realitat econòmica i uns territoris similars pel que fa al nombre d'afiliats i afiliades i als instruments d'actuació.

més informació »


Altres notícies »

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.