Benvinguda

Benvinguts i benvingudes a la web de la Unió Intercomarcal de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central

CCOO, del Vallès Occidental i de la Catalunya Central, és la 1a força sindical de les comarques amb més de 21.000 persones afiliades i més de 3.500 delegats i delegades elegits a les empreses pels treballadors i treballadores.

Estem presents tant al conjunt del territori, del Vallès Occidental i la Catalunya Central, com als diferents sectors de la producció i dels serveis públics i privats.

CCOO té una llarga tradició de lluita i va ser determinant, des de principis de 1960, en la construcció de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya i capdavantera en la lluita pels dels drets laborals, els drets socials i per la consecució de les llibertats democràtiques i nacionals de Catalunya.

CCOO és un sindicat de classe i nacional que defensa, avui, un nou model econòmic i social basat en l'ocupació de qualitat i els drets de ciutadania. Per nosaltres la igualtat d'oportunitats és una peça fonamental per aconseguir una societat més justa i més lliure.

Iván Ramos Verdegay, secretari general CCOO VOCC - CATC   

En la societat de la informació i del coneixement és imprescindible l'accés a les noves tecnologies per part de totes les persones com a un nou dret de ciutadania.

CCOO, del Vallès Occidental i de la Catalunya Central, posa al teu abast aquesta eina que esperem et sigui àgil i sobretot útil.

Aprofito l'oportunitat per fer una crida a la vostra participació en la vida sindical, ja que segur que la suma de les vostres aportacions serviran per fer un sindicat cada vegada més fort i capaç al servei dels treballadors i treballadores.  

Rebeu una cordial salutació i que tingueu una bona navegació!

 

 

 

 

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.