Terrassa aposta per l'ocupació

Pacte local per a l'ocupació de Terrassa


Foto Divendres, 19 de setembre, Jordi Ballart (alcalde de Terrassa), Antoni Abad (Cecot), Enrique Rodríguez (CCOO) i Josep Sancristòfol (UGT) van presentar, a la sala d'actes del Qu4drant.0, el programa "Terrassa aposta per l'ocupació". Aquest programa ofereix una atenció integral a les persones per afavorir la seva integració al mercat de treball, ja sigui per compte d'altri o per compte propi, beneficiant persones aturades de llarga durada majors de 45 anys, afectats per ERO, joves amb formació reglada o sense, exemprenedors i col·lectius en risc d'exclusió social.

Enrique Rodríguez: "És un treball necessari d'intervenció directa, però també necessitem que a la resta d'àmbits on hi ha més possibilitats i poden ser complementaris es treballi en la mateixa línia".

web http://pacteocupacioterrassa.cat/ca/home
24/09/2014

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.