EXIGIM LA PROTECCIÓ DEL PROFESSORAT

Actes in memoriam d'Abel Martínez Oliva


Foto
Dimecres, 20 de maig, a les 9.20 h

Concentracions

Barcelona
(Barcelona comarques i Consorci)
Departament d’Ensenyament
Via Augusta, 202-226, Barcelona
Catalunya central
ST d’Ensenyament
Carretera de Vic, 175-177, Manresa
Lleida
ST d’Ensenyament
Carrer Pica d’Estats, 2, Lleida
Girona
ST d’Ensenyament
Plaça de Pompeu Fabra, 1, Girona
Tarragona
ST d’Ensenyament
Carrer de Sant Francesc, 7, Tarragona
Maresme - Vallès Oriental
ST d’Ensenyament
Carrer Churruca, 90, Mataró
Vallès Occidental
ST d’Ensenyament
Carrer Marquès de Comillas, 67, Sabadell
Baix Llobregat
ST d’Ensenyament
Carrer Laureà Miró, 328-330, Sant Feliu
Terres de l’Ebre
ST d’Ensenyament
Carrer Providència, 5-9, Tortosa
#TotsSomAbel
Recordarem sempre que el company Abel Martínez Oliva va morir fent un acte educatiu. Un acte educatiu és generós, compromès, digne. Rebre la mort com a resposta és el més dolorós dels contrasentits.
Totes les persones que treballem en escoles i instituts ho hem sentit com una ferida pròpia perquè toca el mateix concepte d’educació i la dignitat professional. És per això que no podem abandonar la memòria del company ni la solidaritat amb les altres víctimes.
La Federació d’Educació de CCOO vol que el dol esdevingui força, reflexió i en propostes. El compromís de CCOO amb la memòria d’Abel Martínez Oliva consisteix a fer tot el possible perquè mai més hi hagi una altra víctima en un centre educatiu. No ha de tornar a passar. A ningú. Mai.
La funció del sindicat ha de consistir a lluitar per les condicions laborals, materials i organitzatives que requereix avui l’educació. La precarietat no és compatible amb la dignitat ni amb l’eficiència.
El sindicat és un subjecte col·lectiu. Construïm les anàlisis i les propostes des de baix. Desitgem les vostres aportacions.
veure arxiu
13/05/2015

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.