Denúncia de la secció sindical de CCOO

L'Oficina Antifrau de Catalunya investiga la plaça de l'antic cap de Recursos Humans a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès


Atesa la denúncia presentada davant l'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) el passat mes de maig, i una vegada analitzada la versemblança de la documentació aportada per la Secció Sindical de CCOO de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, aquesta mateixa setmana s'ha tingut coneixement que l'OAC ha endegat un procés d'investigació a fi de determinar si, en relació amb la convocatòria per a la provisió mitjançant concurs-oposició de la plaça de cap del servei de Recursos Humans -vigent fins al passat mes de juny- i a les bases que la regien, hi ha indicis de suposades il·legalitats.

Els fets es remunten al 2009 quan aquesta secció sindical ja va presentar un recurs davant la sospita de presumptes irregularitats en la convocatòria del procés selectiu.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 16 d’octubre de 2015
16/10/2015

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.