Organitzats per la Secció Sindical de CCOO a l'Ajuntament de Sabadell el proper cap de setmana

Actes commemoratius de la vaga general de Sabadell del febrer del 1976


La Secció Sindical de CCOO a l’Ajuntament de Sabadell organitza el proper cap de setmana dos actes commemoratius de la vaga general de Sabadell del febrer del 1976, conflicte que va comportar la caiguda del darrer alcalde franquista, José Burull.

En primer lloc, el dissabte 9 d'abril es farà un taller de pancartes a la plaça del Doctor Robert de Sabadell, a partir de les 18 h.

En segon lloc, el diumenge 10 d'abril, a les 10 h, hi haurà una caminada-manifestació des de la plaça del Doctor Robert de Sabadell fins l’Ermita de Sant Julià d'Altura, per rememorar la manifestació que es va produir el 1976 després d'una assemblea feta a l'ermita per preparar la vaga general que va aturar la ciutat: aquí parlaran Carles Benito i Enrique Rodríguez, juntament amb Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya; David Fernández, historiador; Xavier Domènech, historiador, i Juli Fernández, alcalde de Sabadell.

A més del coixinet de Twitter #40anysvagageneral76 s’ha creat un blog amb informació dels actes: https://vagageneral76ccoo.wordpress.com/

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 8 d’abril de 2016

Agenda:
Dissabte 9 d’abril de 2016 (taller de pancartes)
a les 18 hores
Plaça Doctor Robert, Sabadell

Diumenge 10 d’abril de 2016 (caminada)
a les 10 hores
Plaça Doctor Robert-Ermita Sant Julià d’Altura, Sabadell
08/04/2016

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.