Dijous 14 de juliol

Assemblea Intercomarcal d'afiliats i afiliades de CCOO Vallès Occidental-Catalunya Central


Foto

El procés de l’Assemblea sindical oberta (ASO) de CCOO de Catalunya ha suposat, per a la nostra organització, una gran oportunitat per ordenar les prioritats del conjunt de l’afiliació. Ha estat un procés caracteritzat per una oberta participació d’un gran nombre de persones, i ara volem posar en comú les conclusions i els resultats de totes les aportacions, els debats i les assemblees que van conformar aquesta important experiència.  S'adjunta convocatòria.


El mateix dia podràs contribuir amb la 4a campanya solidària de recollida de material escolar. Pots portar llapis, gomes, bolígrafs, motxilles, ceres de colors, maquinetes, retoladors, estoigs, cinta adhesiva, quaderns, llibretes i altres materials fungibles. Són molts els nens i les nenes que necessiten la teva solidaritat veure arxiu
21/06/2016

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.