Transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona

Desconvocada la vaga al servei de la UTE Bages Exprés


Ahir a la tarda va tenir lloc a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, a Barcelona, una segona reunió de mediació amb l'objectiu de desbloquejar el conflicte que viuen els treballadors de la unió temporal d’empreses (UTE) Bages Exprés, que opera el servei de transport de viatgers per carretera Manresa-Olesa-Barcelona.

Durant aquesta reunió s’ha assolit un acord consistent en el reconeixement per part de la UTE Bages Exprés (actual concessionària del servei) de la situació de subrogació que haurà de comunicar al treballadors, per tal que, malgrat que La Hispano Igualadina (nova concessionària) no els accepti, aquests puguin optar per  la via judicial corresponent.

D’altra banda, La Hispano Igualadina s’ha compromès a obrir un procés selectiu amb tots els treballadors afectats pel canvi, amb l'objectiu de proveir alguns dels llocs de treball que necessita cobrir per continuar donant el servei.

Amb aquests acords, el comitè de vaga dóna per desconvocada la vaga del 4 de novembre.

El comitè de vaga i CCOO lamenten els problemes que la seva lluita ha originat als viatgers, tot agraint la seva col·laboració i solidaritat durant el desenvolupament del conflicte.


Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 4 de novembre de 2016
04/11/2016

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.