El nou projecte industrial permetrà garantir la continuïtat de l'activitat industrial i un mínim de 208 llocs de treball

Signat l'acord per a la reindustrialització de la planta de Delphi a Sant Cugat del Vallès


 

Aquesta tarda, la direcció de Delphi Diesel Systems, el comitè d’empresa i les empreses J. Juan, Gutmar, Guillera i ISEE han signat l’acord de reindustrialització de la planta de Sant Cugat del Vallès, que ha de garantir la continuïtat de l’activitat industrial i un mínim de 208 llocs de treball de la plantilla de Delphi. Aquest acord recull el compromís del traspàs mercantil dels actius de Delphi a les quatre empreses que lideren el nou projecte industrial, a més de compromisos d’ocupació.

 

Aquest acord també compta amb el compromís de les dues administracions implicades en aquest procés de reindustrialització, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Generalitat de Catalunya, que han estat presents a l’acte de signatura.

 

CCOO d’Indústria de Catalunya i el comitè d’empresa valoren positivament l’acord, que ha estat fruit de l’esforç negociador de totes les parts implicades, ja que permetrà donar una sortida a una de les principals reivindicacions dels treballadors i treballadores en aquest procés, aconseguir una alternativa industrial que garantís la continuïtat de la planta i la màxima ocupació possible.

 

El projecte industrial de les empreses J. Juan, Gutmar, Guillera i ISEE, preveu una inversió de 12 milions d’euros en tres anys, que permetrà mantenir una ocupació estable i generar creixement econòmic i riquesa a la comarca.

 


16/11/2016

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.