Demà dimecres, 8 de novembre, a Badalona, Manresa i Igualada

Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana


Demà dimecres, 8 de novembre, CCOO de Catalunya organitza a Barcelona tres noves assemblees de delegats i delegades de les que fa a tot el territori per explicar la posició del sindicat davant la situació política, social i laboral catalana.

A Badalona es farà a les 10.00 hores a la seu de CCOO (carrer de Font i Escolà, 6-8) i hi intervindrà, entre d’altres, Dolors Llobet, secretària d’Afiliació, Estudis i Coordinació dels Òrgans de Direcció de CCOO de Catalunya.

A Manresa es farà a les 10.00 hores a la seu de CCOO (passeig de Pere III, 60 - 62) i hi intervindrà, entre d’altres, Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya.

A Igualada es farà a les 18.00 hores a la seu de CCOO (passeig de Mossèn Cinto Verdaguer, 50) i hi intervindrà, entre d’altres, Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Durant el dia de demà es faran concentracions pels drets i les llibertats a les portes del sindicat: a Badalona i Manresa, a les 12.00 hores, i a Igualada, a les 18.00 hores.

Més informació:
https://www.ccoo.cat/noticia/212505/assemblees-sobre-la-situacio-politica-social-i-laboral-a-catalunya

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 7 de novembre de 2017

Agenda:
Dimecres 8 de novembre de 2017
a les 10.00 hores
CCOO Badalona - c/Font i Escolà, 6-8. Badalona
CCOO Manresa - Passeig Pere III, 60 - 62. Manresa
a les 18.00 hores
CCOO Igualada - Pg. Mn. Cinto Verdaguer, 50. Igualada
07/11/2017

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.