Demà dijous, 16 de novembre, a Vic, Lleida i Tortosa

Assemblees de delegats i delegades sobre la posició de CCOO de Catalunya davant la situació política catalana


Demà dijous, 16 de novembre, CCOO de Catalunya organitza les tres darreres assemblees de delegats i delegades de les que ha fet a tot el territori per explicar la posició del sindicat davant la situació política, social i laboral catalana.

A Vic es farà a les 10 hores a l’Àrea Firal El Sucre (c/ Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5) i hi intervindrà, entre d’altres, Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya.

A Lleida es farà a les 11.30 hores a la seu de CCOO (c/ Enric Granados, 5) i hi intervindrà, entre d’altres, Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

A Tortosa es farà a les 18 hores a la seu de CCOO (c/ Ciutadella, 13, 2n) i hi intervindrà, entre d’altres, Montse Ros, secretària d’Organització i Comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya.

Més informació:
https://www.ccoo.cat/noticia/212505/assemblees-sobre-la-situacio-politica-social-i-laboral-a-catalunya

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 15 de novembre de 2017

Agenda:
Dijous 16 de novembre de 2017
a les 10 hores
Àrea Firal El Sucre - c/ Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5. Vic
a les 11.30 hores
CCOO Lleida - c/ Enric Granados, 5. Lleida
a les 18 hores
CCOO Tortosa - c/ Ciutadella, 13, 2n. Tortosa
15/11/2017

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.