Sessió informativa oberta al públic

Renda garantida ciutadana


Foto

La renda garantida de ciutadania (RGC) és una prestació econòmica per protegir de la pobresa, tot garantint uns ingressos mínims per viure. S’ha aprovat gràcies a una iniciativa legislativa popular. La primera proposta de RGC, la va fer CCOO l’any 2003. La RGC millora i substitueix la renda mínima d’inserció creada amb un acord amb els sindicats el 1996.

la pot demanar qualsevol persona sense ingressos o amb ingressos per sota del que s’estableix, si compleix els requisits. La RGC s’implementarà gradualment fins a l’abril del 2020.

Per conèixer qui hi té dret, com se sol·licita, quina quantitat és, CCOO us convida a participar en els actes que tindran lloc a:

Manresa: dilluns,  dia 19 de febrer, a les 17 h a la sala d'actes de CCOO (Pg. Pere III, 60-62)
Sabadell: dimecres, dia 21 de febrer, a les 17 h a la Sala d'actes del Casal Pere Quart (Rambla, 69)

veure arxiu
08/02/2018

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.