L'assemblea de treballadors i treballadores l'aproven per majoria

Nou Conveni de l'Ajuntament de Sabadell per als propers tres anys


Foto Ahir, 13 de febrer, l’assemblea de treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sabadell va aprovar, per 360 vots a favor, 36 en contra i 6 abstencions, el nou Acord i Conveni de condicions de treball del personal municipal.

Amb aquesta votació, que dona el vistiplau a la feina i el treball de la majoria de forces sindicals representades a l’Ajuntament de Sabadell, es tanca un llarg procés de negociació amb l’equip de govern actual que ha durant dos anys, i que ha de culminar amb la seva aprovació en el Ple municipal del proper 28 de febrer.

Amb aquest nou conveni hem aconseguit recuperar una bona part de les pèrdues i de les retallades econòmiques, laborals i socials que havíem patit amb la recessió econòmica, determinar el funcionament dels treballadores i treballadors municipals i definir noves eines laborals, reclamades històricament per CCOO de l’Ajuntament.

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de febrer de 2019
14/02/2019

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.