La plantilla ha ratificat el principi d'acord per majoria

CCOO valora positivament el principi d'acord assolit a TE Connectivity


Foto Les treballadores i treballadors de TE Connectivity han ratificat aquesta setmana, per una àmplia majoria, el principi d’acord sobre l’ERO assolit divendres 27 de novembre entre la direcció i el comitè d’empresa, amb el qual va quedar desconvocada la vaga indefinida. Malgrat que no s’ha pogut evitar el tancament, CCOO d’Indústria de Catalunya valora positivament aquest acord, ja que s’han aconseguit unes bones condicions per a la plantilla i s’ha acordat que una comissió integrada per empresa, representació legal dels treballadors i treballadores, i sindicats analitzarà les possibilitats de reindustrialització de la planta de Montcada.

En el marc de l’acord s’ha pactat una indemnització de seixanta dies per any, amb un màxim de cinquanta mensualitats, més un lineal de 725 € per any treballat, i es garanteix una indemnització mínima d’una anualitat per a tota la plantilla. En el cas de les persones d’entre cinquanta-un i cinquanta-quatre anys s’estableix també una compensació equivalent a cinc anys de les seves quotes per complementar un conveni especial amb la Seguretat Social per evitar la pèrdua de poder adquisitiu en arribar a la jubilació.

L’acord també preveu prejubilacions per a les persones que tinguin a partir de cinquanta-cinc anys en el moment de sortida.

02/12/2020

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.