Els comitès de Nissan preparen una manifestació per al 13 de maig

El conflicte de Nissan tornarà als carrers per exigir un futur industrial


Foto Els comitès de Nissan han convocat avui assemblees en els diferents torns per explicar a la plantilla quina és la situació de la Mesa de Reindustrialització, després que en la reunió d’ahir no es produïssin grans avenços.

Va ser una reunió molt tècnica en la qual es van analitzar amb detall els projectes que hi ha ara mateix sobre la taula (capacitat productiva, plans industrials, nivell de vendes, estructura empresarial...), en la qual es mantenen trenta-sis empreses amb quaranta projectes, algunes de les quals formarien part del hub KPMG, que en aquests moments està estudiant les dades presentades per les empreses que en formarien part.

Els comitès de Nissan i CCOO insisteixen que es necessiten projectes que preservin el teixit industrial i l’ocupació que es perd amb la marxa de Nissan, i que alguns dels projectes que hi ha ara mateix sobre la taula no compleixen aquesta premissa, una premissa que han assumit totes les parts d’aquesta mesa. Per tant, no podem estar conformes amb el que tenim a dia d’avui.

Per aquesta raó, els comitès de Nissan han decidit tornar a portar el conflicte al carrer per deixar clar a administracions i empresa el malestar de les treballadores i treballadors davant d’aquesta situació. Estan preparant una manifestació a Barcelona per al proper 13 de maig, des del Departament d’Indústria de la Generalitat fins a la Delegació del Govern per exigir solucions i un projecte de reindustrialització amb garanties.

05/05/2021

La teva privacitat és important

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per analitzar el web, permetre el funcionament d’un xat, donar suport i resoldre dubtes dels usuaris, personalitzar les opcions de navegació per a la nostra web i oferir la possibilitat de compartir i d’interactuar amb les xarxes socials. Mitjançant l’acceptació d’aquesta informació, se n’accepta expressament l’ús. En tot cas, es pot obtenir més informació sobre la nostra política de galetes o saber com deshabilitar-les o desactivar-les amb la informació que es mostra aquí.